Ma szinte találkoztunk!Én egy szürke Bravóval gurultam be,ön meg pont akkor ment kifele a pályától egy kishaszonjárművel(vagy minnek nevezik :D )!Csak én szokásomhoz híven nem jó úton indultam ell.Viszont megnéztem a pályát!Az igazat írva az állam leesett!
Sziasztok!
Holnap, azaz május 1. tud valaki valami krossz vagy endurokrossz versenyt a dél-alföldi régióban vagy annak környékén?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát ha olyan ugrálgatás mint ami a képeken van az durva nekem egyelőre.Oda csak nézőnek mennék csak ki( de szívesen)!Szeretem ha néha a motor eltávolodik a talajtól!De ha 4-5 másodpercnél van a levegőben az sok nekem egyelőre! :D
Megfelelő volna,de nekem kicsit nehéz kijutni 2 keréken!De jártam arra kb 2 hete (Vasárnap) motorral,senki sem volt!Ma is voltam ott délután 4 környékén,de ma sem volt senki!Ma Pécel és Maglód közt jártam a határt,találtam egy vagány minicross pályát is.Egész délig kint voltam,de egy árva motorrossal sem találkoztam. :(
Megfelelő volna,de nekem kicsit nehéz kijutni 2 keréken!De jártam arra kb 2 hete (Vasárnap) motorral,senki sem volt!Ma is voltam ott délután 4 környékén,de ma sem volt senki!Ma Pécel és Maglód közt jártam a határt,találtam egy vagány minicross pályát is.Egész délig kint voltam De egy árva motorrossal sem találkoztam. :(
Nagy dilemmában vagyok, nemrég vettem egy nagyon jó állapotú '96-os Suzuki RMX 250-et, egy hete voltam kint a városhatárban motorozni néhány haverral, nagyon jó volt. Eddig csak négyütemű vasaim voltak, ismerősök is azokat erőltetik, nem tudok dönteni, hogy mi legyen. Szívem szerint én is vennék 4 üteműt, de egyáltalán nem tudok dönteni. Szeretnék kimenni pályára vele, de azért endurozgatni is jó lenne. Tudtok-e valami olyan olcsóbb motort, ami mindkét célt teljesen jól kielégíti?
Sziasztok!Vannak itt olyanok akik Ecser,Pécel,Maglód,Vecsés környékén enduroznak?Maglódi vagyok és szinte minden hétvégén kint vagyok egy 200 as Kawaval!Szeretnék valakikhez csatlakozni,mert egyedül mégsem igazi.Kb 1 hónapja vettem a mocit,így már összeszoktunk.
Hu bakker!azota mar háromszor akartam diszidalni!;)
Figyu egyszer gyere ki velünk ecserre,és ott megbeszéljük.vamnak ismerőseim akik járnak meg ki arrafelé!
De most ez jobban kezd érdekelni!
sziasztok.most vettem egy 125r dt t. rossz a gyujtas kapcsolo kivan iktatva.kerdesem az,hogy aksi nincs benne es igy müködhet-e a pover.jelenleg hengerfejtömitesre várok igy nemtudom kiprobálni.
Krosszpályákat szerintem 24/7-ben használhatod, sőt, egyiknél-másiknál talán még az is előfordulhat, hogy hétköznap - mivel olyankor senki nincs ott - még pályahasználati díjat sem kell fizetned.
Dél-Pest környékén ami így hirtelen eszembe jut: Halásztelek, Taksony, Bugyi, Gyál, az M0 melletti kis placc, ahova Kerkyra-ék szoktak járni, kicsit messzebb Monor.
Segítsetek légyszi hogy hol vannak Bp. környékén cross- vagy enduro pályák...olyanok ahol kezdőket is szívesen látnak és van esetleg gyakorló rész is...vagy akár tartanak edzéseket is...lehet menni hétköznap is...stb..stb..
Köszi előre is!
(olvasgatom a fórumot itt közben...nyomozgatok...ötletet merítek )
Egyébként meg ne magáz! mert baromi rosszul esik
Holnap, azaz május 1. tud valaki valami krossz vagy endurokrossz versenyt a dél-alföldi régióban vagy annak környékén?
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagy dilemmában vagyok, nemrég vettem egy nagyon jó állapotú '96-os Suzuki RMX 250-et, egy hete voltam kint a városhatárban motorozni néhány haverral, nagyon jó volt. Eddig csak négyütemű vasaim voltak, ismerősök is azokat erőltetik, nem tudok dönteni, hogy mi legyen. Szívem szerint én is vennék 4 üteműt, de egyáltalán nem tudok dönteni. Szeretnék kimenni pályára vele, de azért endurozgatni is jó lenne. Tudtok-e valami olyan olcsóbb motort, ami mindkét célt teljesen jól kielégíti?
Kékhold a Szentendrei úton!
vagy
Universal Motor Budaörsön!
Figyu egyszer gyere ki velünk ecserre,és ott megbeszéljük.vamnak ismerőseim akik járnak meg ki arrafelé!
De most ez jobban kezd érdekelni!
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy Budapesten melyik boltban tudnék belsőt venni egy 110/90 R19 krossz kerékbe?
Nemrég vásároltam egy régi dr 400-ast, de a karburátor ami rajta van, valószínű nem a sajátja. Nem tudom normálisan összehangolni a motorral.
Nincs valakinek 400-asra való karburátora? Ha lehet nem horror áron! :)
Előre is köszönöm.
20 376 46 36
Dél-Pest környékén ami így hirtelen eszembe jut: Halásztelek, Taksony, Bugyi, Gyál, az M0 melletti kis placc, ahova Kerkyra-ék szoktak járni, kicsit messzebb Monor.
Segítsetek légyszi hogy hol vannak Bp. környékén cross- vagy enduro pályák...olyanok ahol kezdőket is szívesen látnak és van esetleg gyakorló rész is...vagy akár tartanak edzéseket is...lehet menni hétköznap is...stb..stb..
Köszi előre is!
(olvasgatom a fórumot itt közben...nyomozgatok...ötletet merítek )