Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az lesz majd.
Köszönöm.
ejha. Valaki rá van kattanva a témára
Egy haverommal, aki nálam golyózik, egy haverja meg a fia Gyertek ti is aztán toljuk neki
Hülyeség Nincs értelme.Átlemezeléssel is nagy eredményeket lehet elérni.Nem kell azokba full szett.Rugó csere sem kell,nagyon ritka.(Volt aki akart,megcsináltam azzal a rugóval,örült mint majom a faszának.Megmentettem egy csomó pénz kidobástól)Azt meg bárki megrendelheti azt be is teheti magának,me ahhoz sok ész nem kell, az meg van töredékből Már a teljes szettet.
Majd told be hozzám, ha ismét rádjön
jaja, majd Sanyához megyek is!
oszt a Sanyát miért nem kergeted vagy valami más rutinos krosszost? Bizton mondana néhány jó szót
Azért mert 1.300.000 az új ára a telónak.
Holnap mikor és kivel?
mi kerül annyiba ?azéé mer Havasi,vagy mer kapérte újat?
Fel se raktam még sehova.

Nem akarok egyelôre érdeklôdôket fogadni.
Gondolom a titán rugó nem olcsó
Nem igazán vágod szerinted, hogy mire vagyok kíváncsi. Lemásolom én a dolgot ha tudom.. ott is figyelek egész nap. a miért az ami igazán érdekes szerintem. mint minden sportban.
példa: valami nagyon egyszerű dolog legyen.. erőemelés. látszra egyszerű mint a kő. megnézed hogy csinálja más. jó mozgásod van, megcsinálod úgyan úgy. mondjuk x kilóval megy is. aztán elmondja neked miért csinálja úgy, mire kell figyelni közben, hol a hangsúly. kapásból megy x plusz 20-30 % . úgy hogy közben nyilván nem lettél erősebb
na kb ezért szeretek beszélgetni. ráadásul a cross ezerszer összetettebb dolog technikailag, nem árt szerintem ha az ember nem a saját bőrén tapsztal meg alap dolgokat esések árán, olyanokat amit ha elmondanak előtte, simán menne
ne hííjá gyere be ithon vok
picsa. Várás van.
Hol van fent a vas? Vip.hu?
de az nem keményre való?!
Van egy garnitúra starcross puhára és egy dunlop keményre. Remélem kereket is sikerül venni hozzá
Hát nem kevés.
azon én is
200......beszarok
S-12 egy mocc után még jó
Kornél szerint nem szabad kihagyni, mert ezzel a telóval ennyiért ajándék!
Sajnos azt is elmondta, hogy ha az elsô osztályban versenyeznek vele, akkor egy két dolgot idônként ki kell cserélni.
Úgy látom az öreg szeretné, de a gyerek annyira nem, de aztán ki tudja!
Sajnos a Havasi meg azt mondta, hogy alaphangon 200 pénz a teló átszerkesztése.
Szóval most gondolkoznak, vagy gyûjtenek.
már ilyenkor nem híllak, majd holnap rád csörgök mert kiváncsivá teszel
Alig használt michelin starcross van rajta ,nem hiszem hogy überelni tudnám
Legjobb