Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kx 500 a király
Ha gyakorlod megy belölle több is Minden csak gyakorlás kérdése
még az AMA-ban is?
úúúúú
akrapovic futómű!
Hát,ha nem is remélem,me azt úgysem érem meg.Viszont igyekszem a legjobbat kihozni mindből éééés már jönnek a profik,ami csak jelent valamit
Akkor lehet beszélünk. Habár lakás projekt előrehaladott. Eladósulás folyamatban.
Hozál nekem is egyet
sztem az a lényeg, hogy jó erős legyen a motor. Ezért cr 500 vagy maico 700 csere érdekel. Eladom ezt a fost, Havasi vacak futóművel
http://youtu.be/hTXBoM7GqkI
Tudod, hogy idôvel minden teló Csika teló lesz!

Még jó! Valamit kell, mert motorozás nélkül nem élet az élet!
nyugodtan kérdezz, lehet róla dumálni itt, videókból is rengeteget lehet tanulni szerintem. ha az ember nem hülye és ésszel motorozik, akkor sok dolgot le lehet szűrni.

hétvégén meg elmész sanyához és úgyis megmondja a tutit.
Van nálam most,fórumos speckó sorszámozott telója.ez sem 2 forintos.Titán rugó stb Ez is csika teló lett
Várok még 2 hetet a Kernerékre, aztán szétszedem és külön lesz eladó minden.
Nem szeretem a kemény pályákat ,de ha tavaszra lesz lecso beruházok ugyanilyen michelinre csak kemény talajost veszek,nekem a dunlop nem jött be,viszont a bridgestone az tuti gumi ,de 5 ropival drágább.
Nade az is hülye aki kivágja Nem egyszerű ez,de azok az árak túlzás.Ránéz aszongya 50 ezer.Naaaa.
Az lehet. Én az új árát írtam.
Egyszerű példa.Szerintem egykézen 2 újjon nem nyomol fekvőt.Na Én sokat.Egy kéz egy újjon meg keveset Me nem tudom miről beszélsz Másold le
még egy pohár bort?
- igen , köszönöm!
- óh, máris hozom!
Ja-ja. A gyár is viccbôl irogatja, hogy mekkora súlyhoz milyen rugó kell.
Lehet elég lenne kivágni a rugóból egy darabot...
mert a hülyegyerekek eladják a karácsonyra kapott cuccot!
Jaja,januárban meg 375-ért adják
külön is eladó?