Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

by sanya
MxBélának eladó a kawája!
Sziasztok!
Le szeretném cserélni korosodó kmx-emet(89-es). Egy fiatalabb és erősebb endurot szeretnék helyette. Crossozni nem járnék vele egyáltalán. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mit javasoltok? Kb 400e Ft-om lenne rá. Mindenképp valamelyik japán gyártótól kéne, mert szerelő ismerősöm csak japán mocikkal foglalkozik. Ja és mindenképp 2t-t szeretnék, mert nem bírnám a 4t szervízelését anyagilag. A tippeket előre is köszönöm! Remélem nem tértem el nagyon a topik témájától.
már elindultam
meg az sincs nekem
két spájszer ,és goooo...
vagy vegyetek NEW 2t Husaberg-et, mindjárt itt lesznek az országban, most tesztmotorozzák őket a hétvégén Mattighofen-ben...

kiváncsi leszek milyen lesz, simán bele hajitottak egy 300 exc blokkot, vagy esetleg hagyták a svédeket had tervezzenek kedvükre.....

állitolag jövőre 2011-töl már a 2t is injektoros lesz, és lehet hogy forditott hengerrel, márpedig az erősen felboritaná a megszokott dolgokat.... ( eltűnne a nagy sérűlékeny hurkatöltő rezo elölröl, bekerűlne a légszürőház helyére, 0 sérűlés, plusz a pici önindito mehetne hagyományos helyére a kuplung felé.. )
Nem hiszem ell 6 gumisnal voltam itt pesten egyik sem vallalta be hogy le veszi vassamrol gumit es csere nincs pesten mocisoknak gumis
akkor tocsogunk. Vagy tocsogunk másik pályára. Hová is? Taksony?
locs-pocs by Zoli Black.
Csévről van valami infó?
Azt tervezem, hogy szombaton korán lemegyek, délutánra meg hullafáradtan, büdösen hazajövök Komlóról
Júni 12-én. Nem most lesz, nehogy összekeverd.
gyertek Komlóra.....
annyiért be is tolom neked
Vegyetek BERG-et,azon jó nagy hűtő van Van ventim is hozzá,alucső-hőcserélő,minden szar .Vagy tegyetek hozzá olajhűtőt
Itt is sütik
Akkor majd még egy simát felteszek valahová
Ki sütött? A nap!
100.000 -ert nem adnak nagyobb SXS hütôt! Egy SXS aksi 96.000 Ft!
Varacsk
varacsk
brekeke
Jé, esik. Holnap megint mocskosul varacskolunk. Tulajdonképpen élvezem. Gáz?
ja, ha nem megy be kell rúgni- mint az élet

Á, nem fogok nagyon utánamenni ennek a témának.. majd megtanulok nagy sebességgel egykerekezni 2-3ban hogy ne forrjon fel

Ventillátor vicc volt
Vagy fixes sapi
Tágulási tartállyal