Beszéltem a tulajjal(Hoffmann Balázs).
A motorozás 10 órátol engedett, Sajnos a melléképület(WC, zuhany) most ki van vonva a forgalomból felujítás alatt áll.
De van 1 toi toi budi , a tusolási lehetöség pedig pár km-rel tovább kell menni. De ezek természetesen bérmentve vannak.
Vannak kijelölt tűzrakó helyek + van tüzifa is.
de áram sincs sajna , már akinek szüksége lenne rá.
Ennyit tudtam informálodni, na mentem pakolni
Jó kis Komlói pálya . Képeket csináljatok majd ahogy nyomjátok az sx pályát. De végig is kell rajta menni gyorsan . Nem úgy mint Kakukk aki csak végig gurult rajta, aztán a tulaj lebaszta hogy ne menjen rajta lassan mert akkor tönkre teszi a pályát.
Hozom a hotplant (sütőlap) húst sütkérezni...csak azt nem tudom, hogy van e ott áram valahol ...mindenki hozzon annyit, amennyit meg tud enni, inni akkor nem lehet baj
tudtam végül vele beszélni,rendes volt nagyon,emlékezett is,azt mondta otthon van neki elrakva, tesóm meg pont pest környékén kolbászol,úgyhogy az is meglesz
már szégyellem kérdezni a többit,majd mondod hogy megvan-e
Sütís főzés lesz? Mikor értek le? én olyan délbe érkezem....
Csak ez senkit sem érdekel
Viszek jobbos kiflit+ valami zabálnivalót a meleg délutánra este + Megbodolunk
Azt mondták sok a szunyog, viszek 1 függönyt azzal takarozok +Függöágyat
A motorozás 10 órátol engedett, Sajnos a melléképület(WC, zuhany) most ki van vonva a forgalomból felujítás alatt áll.
De van 1 toi toi budi , a tusolási lehetöség pedig pár km-rel tovább kell menni. De ezek természetesen bérmentve vannak.
Vannak kijelölt tűzrakó helyek + van tüzifa is.
de áram sincs sajna , már akinek szüksége lenne rá.
Ennyit tudtam informálodni, na mentem pakolni