Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no prob...
én azt mondom: meg kéne..
de én amilyen fasz vagyok nem mennék el dokihoz.
*mosta
helló!
most jöttem motorozásból, egy hosszú víz most vályú megvezette az első kerekemet, és kétszer le kellett talpaljak elég erőssen hogy kivédjem az esést... azután kib*szottul fájt a térdem. tudom mozgatni lassan, hajlik. sztetek megkell nézetni? lehet komolyabb baja?
Szia NÉGERINDIÁN!
Ha tényleg komoly a szándékod jelentkezz a következő E-MAIL címen
SZOLYMOSI GÉZÁNÁL!
solymosi64@freemail.hu
Ő a DIRTSPORT 1 ik MOTOCROSS edzője!
dacia, mint népviselet
Neszorakozzá ilyen ha a seggebe rakom az 1 ik kezem nyomatok neked, de csak frontflippel megy
Srácok !
Én 35 éve dolgozom a MOTO-CROSSBAN
Elmondhatom,hogy igen sok és szép dolgot láttam mikor a honvédségi balesetem után az ÖREG Kornéllal dolgoztam !
Akkor más volt a helyzet ! Tudjátok a 11 MB címet és a BBK győzelmeket nem adták ingyen ! sem a KORNÉLNAK MINT VERSENYZŐNEK sem NEKEM mint mindenesnek! 1 biztos
A sport elkötelezettséget jelent! Versenyezni a pályán kell nem a PUBUKBAN ! Most várom SOLYMOSI GÉZÁT kivel dumálunk a SZárhegyi versenyről ! Segítek mindenkinek ki szeretne 1 igen jó pályán menni! CÍMEM: motorostura@citromail.hu
Nyilván szeretnél beszarni a gyönyörtől, és ha lehet, ezt legalább 500 km-re innen tennéd, nagy rugóúttal. De csak ha BenCZe is ott van.
Én jelenleg a munkáim miatt vagyok elég elfoglalt.
ha nincs pénzem belőle, akkor motorozni sem tudok.
Így meg idő nincs a rendes felkészülésre. Ha már minden héten egyszer tudok motorozni az már jónak számít.
Szia!Én +mérném magam külföldön, megmutatnám a szomszéd ország versenyzőinek a kutyafittyet.Segítesz benne?KORI,Bencze,Czuni jön?
Sziasztok!
Én mikor mentem beszartam volna a gyönyörtől ha valahol KÜLFÖLDÖN + mérhettem volna magam ! Itt mindenki kiváló motoros és nincs 1 tökös legény ki elverné a szomszéd ország versenyzőit?
A mi korunkban /1974/ 120 mm volt az első rugó út a hátsó 70 mm
és mi 40 perc + 2 kört mentünk ! Mi van fiuk !
Ha KORI,Bencze.Czuni menne jönnétek ?
Tudom sokatoknak nem tetszik mit írok de nem a pályán kívűl kell veretni!De azért válaszolni vagy csak hozzá szólni illene!
Biztos, csak nem a levegőben..

Lesz idén komló?
Az nem tartott jól..
Ez meg tuti. Marad a tuti.
Remélem lesz ilyen fotó Komlón rólatok.
Az a titok, hogy a narancsnak a szivacsát kell felrakd a metal-os burkolattal!
Amúgy meg a tiéd.
Össze kéne futni valamikor, mert egy-két dolog nálam van még!
Klassz!
majd ha azon a helyen mész te is az sem érdekel ha a motor alatt lógsz
Én meg kezdenék már az új melóhelyemen...vagy bárhol máshol. Itt komoly bajok vannak.
Mennék már haza picsuba... Pihenni a hétvégére
Ezért fog kapni..
És még nekem mondja, hogy lóg a könyököm meg nem tartom oda a hűtőidomhoz a lábam.
Ez minden alkalomra igaz lehet..
Csak annyit mondhatok, hogy mindenki hozzon üres sörösrekeszt, puha pokrócot és legalább egy db. tiszta zsebkendőt!