helló!
most jöttem motorozásból, egy hosszú víz most vályú megvezette az első kerekemet, és kétszer le kellett talpaljak elég erőssen hogy kivédjem az esést... azután kib*szottul fájt a térdem. tudom mozgatni lassan, hajlik. sztetek megkell nézetni? lehet komolyabb baja?
Szia NÉGERINDIÁN!
Ha tényleg komoly a szándékod jelentkezz a következő E-MAIL címen
SZOLYMOSI GÉZÁNÁL!
solymosi64@freemail.hu
Ő a DIRTSPORT 1 ik MOTOCROSS edzője!
Srácok !
Én 35 éve dolgozom a MOTO-CROSSBAN
Elmondhatom,hogy igen sok és szép dolgot láttam mikor a honvédségi balesetem után az ÖREG Kornéllal dolgoztam !
Akkor más volt a helyzet ! Tudjátok a 11 MB címet és a BBK győzelmeket nem adták ingyen ! sem a KORNÉLNAK MINT VERSENYZŐNEK sem NEKEM mint mindenesnek! 1 biztos
A sport elkötelezettséget jelent! Versenyezni a pályán kell nem a PUBUKBAN ! Most várom SOLYMOSI GÉZÁT kivel dumálunk a SZárhegyi versenyről ! Segítek mindenkinek ki szeretne 1 igen jó pályán menni! CÍMEM: motorostura@citromail.hu
Én jelenleg a munkáim miatt vagyok elég elfoglalt.
ha nincs pénzem belőle, akkor motorozni sem tudok.
Így meg idő nincs a rendes felkészülésre. Ha már minden héten egyszer tudok motorozni az már jónak számít.
Sziasztok!
Én mikor mentem beszartam volna a gyönyörtől ha valahol KÜLFÖLDÖN + mérhettem volna magam ! Itt mindenki kiváló motoros és nincs 1 tökös legény ki elverné a szomszéd ország versenyzőit?
A mi korunkban /1974/ 120 mm volt az első rugó út a hátsó 70 mm
és mi 40 perc + 2 kört mentünk ! Mi van fiuk !
Ha KORI,Bencze.Czuni menne jönnétek ?
Tudom sokatoknak nem tetszik mit írok de nem a pályán kívűl kell veretni!De azért válaszolni vagy csak hozzá szólni illene!
Az a titok, hogy a narancsnak a szivacsát kell felrakd a metal-os burkolattal!
Amúgy meg a tiéd.
Össze kéne futni valamikor, mert egy-két dolog nálam van még!
de én amilyen fasz vagyok nem mennék el dokihoz.
most jöttem motorozásból, egy hosszú víz most vályú megvezette az első kerekemet, és kétszer le kellett talpaljak elég erőssen hogy kivédjem az esést... azután kib*szottul fájt a térdem. tudom mozgatni lassan, hajlik. sztetek megkell nézetni? lehet komolyabb baja?
Ha tényleg komoly a szándékod jelentkezz a következő E-MAIL címen
SZOLYMOSI GÉZÁNÁL!
solymosi64@freemail.hu
Ő a DIRTSPORT 1 ik MOTOCROSS edzője!
Én 35 éve dolgozom a MOTO-CROSSBAN
Elmondhatom,hogy igen sok és szép dolgot láttam mikor a honvédségi balesetem után az ÖREG Kornéllal dolgoztam !
Akkor más volt a helyzet ! Tudjátok a 11 MB címet és a BBK győzelmeket nem adták ingyen ! sem a KORNÉLNAK MINT VERSENYZŐNEK sem NEKEM mint mindenesnek! 1 biztos
A sport elkötelezettséget jelent! Versenyezni a pályán kell nem a PUBUKBAN ! Most várom SOLYMOSI GÉZÁT kivel dumálunk a SZárhegyi versenyről ! Segítek mindenkinek ki szeretne 1 igen jó pályán menni! CÍMEM: motorostura@citromail.hu
ha nincs pénzem belőle, akkor motorozni sem tudok.
Így meg idő nincs a rendes felkészülésre. Ha már minden héten egyszer tudok motorozni az már jónak számít.
Én mikor mentem beszartam volna a gyönyörtől ha valahol KÜLFÖLDÖN + mérhettem volna magam ! Itt mindenki kiváló motoros és nincs 1 tökös legény ki elverné a szomszéd ország versenyzőit?
A mi korunkban /1974/ 120 mm volt az első rugó út a hátsó 70 mm
és mi 40 perc + 2 kört mentünk ! Mi van fiuk !
Ha KORI,Bencze.Czuni menne jönnétek ?
Tudom sokatoknak nem tetszik mit írok de nem a pályán kívűl kell veretni!De azért válaszolni vagy csak hozzá szólni illene!
Lesz idén komló?
Ez meg tuti. Marad a tuti.
Amúgy meg a tiéd.
Össze kéne futni valamikor, mert egy-két dolog nálam van még!