Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit nyújtsd meg őket kalapács hegyével. Az ingyen van.
Alakulnak a mandinerek renderen a bugyiparkban ...Béla ne parádézzá má esetleg a lamellákat áztasd be olajba, meg valami másik olajat a váltóba
szasztok,
nem tud valaki extra gyorsban kuplungbovdent 04es YZ450F-hez?
esélyes, hogy nem lesz meg az Aunerből a jövő hétig
Jó nap volt!
Egy pár tegnapi kép!
Jó ebédhez szol a nota!

Szétszedtem a kuplungot,be volt verödve a szerkezet,SK kireszeltem ,poliroztam és ki kellet hogy probáljam,elmentem a villanyszerelö boltba kábelért ,viszafelé volt nézöközönség ugyhogy 2 be kerékre alt majdnem leesett az eleje mikor 3 ba raktam és a 4 et sikerült a levegöbe beváltanom mindezt papucsba utána gondolkoztam hogy én milyen huje vagyok , A LÉNYEG HOGY MÉG MINDIG RÁNGAT és atol félek igy nem kell el ,cseréljem ki a rugokat?
na nehogymááá
Nehogy leteljen a 12 ...
..jóéjt
most értem haza...

de már megyek is......jóéjt
Nem tudsz aludni?
jó nap volt

sajna mindkét ujjam bedagadt, de csak kéne menni holnap.
kap flector ep-t, reggelre használhatóbb lesz
Megjöttem a gyorsulásról. Rendőr nem volt hál istennek. Szarrá vertem mindenkit . Egyszerűen nincs ellenfele 1.5 dci-nek
Megjöttünk Bugyiról! Sajnos a pályán áll a víz, de legalább ó betûzni lehetett.
Én mindjárt megyek illegális gyorsulási versenyre
Jól eltünt mindenki Kicsit nem vagyok azt koccoltok Én is kínomba megquadultam
üdv! tudja vki h bakonynána idén is 2napos lesz e?5órásra mennénk, nézőnek, esetleg ha vki menne várpalota környékéről fel mocival, csatlakozhatna
na elsuhantam ...a cím: Sár-isáp dagonya utca 72.
hoppá retikül 30000K-val süt a sütöde ....dagonyázzunk kis mocskoskák
....................
ezek az enyvdurósok, biztos beakadtak két fucközé
Csévet most teszik tisztába, kicit bebipílt, nem kell aggódni, búvárruha, pipa, békatalp legyen nálatok, ja meg egy vízálló motorot, az sem baj ha yahama, hozzatok ....tengerészmotoros kiképzés lesz