Szétszedtem a kuplungot,be volt verödve a szerkezet,SK kireszeltem ,poliroztam és ki kellet hogy probáljam,elmentem a villanyszerelö boltba kábelért ,viszafelé volt nézöközönség ugyhogy 2 be kerékre alt majdnem leesett az eleje mikor 3 ba raktam és a 4 et sikerült a levegöbe beváltanom mindezt papucsba utána gondolkoztam hogy én milyen huje vagyok , A LÉNYEG HOGY MÉG MINDIG RÁNGAT és atol félek igy nem kell el ,cseréljem ki a rugokat?
Csévet most teszik tisztába, kicit bebipílt, nem kell aggódni, búvárruha, pipa, békatalp legyen nálatok, ja meg egy vízálló motorot, az sem baj ha yahama, hozzatok ....tengerészmotoros kiképzés lesz
nem tud valaki extra gyorsban kuplungbovdent 04es YZ450F-hez?
esélyes, hogy nem lesz meg az Aunerből a jövő hétig
Szétszedtem a kuplungot,be volt verödve a szerkezet,SK kireszeltem ,poliroztam és ki kellet hogy probáljam,elmentem a villanyszerelö boltba kábelért ,viszafelé volt nézöközönség ugyhogy 2 be kerékre alt majdnem leesett az eleje mikor 3 ba raktam és a 4 et sikerült a levegöbe beváltanom mindezt papucsba utána gondolkoztam hogy én milyen huje vagyok , A LÉNYEG HOGY MÉG MINDIG RÁNGAT és atol félek igy nem kell el ,cseréljem ki a rugokat?
de már megyek is......jóéjt
sajna mindkét ujjam bedagadt, de csak kéne menni holnap.
kap flector ep-t, reggelre használhatóbb lesz