Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

murphy...
igen a nagynyomásu sapka az alap. de az sxf-en már alapbol nagy van ,valami 1,7- 1,8 körüli ha jol emlékszem.
az nem enduro amin nincs berugokar....nagyot lehet szivni ha egy rxv-t vagy sxf-et kell kitolni egy katlanbol mert nem indul a rohadék....

amugy jahh én is ütköztem már szembe jövővel párszor, volt hogy csunyán.

erre az erdőben szembe jössz saját magaddal problémára az a megoldás, vagy el kell menni EC-re ahol "elvileg" nem jönnek szembe,oda jo is az sxf, vagy keresztbe az erdön extrémben járatlan helyeken, vagy a legjobb romcsi...

esztergáltass alubol hőleado patront, jo nagyot amekkora elfér, pár ezer ft. -bol megcsinálja egy esztergályos, sose romlik el , áramot nem fogyaszt, átrakhatod a következő motorra.

a ventillátort nem javaslom ,pici az aksid, és ha sokat megy a ventillátor utána nem fog inditani...
hello mindenkinek mert esik most amikor epp motorozhatnekom van
A magasabb nyomású sipka seggít vagy pi.áját;-)
Ha törik, szakad, akkor már inkább nagyobbat tennék fel.
Egyébként parasztba locsolom a vizet..

egyébként tényleg gazdag lehetek, mert luxusautóval jár a párom (800e ft-os verda ), legalábbis az adóját beszedték.. remélem fel is extrázzák
ne baszogass, ez már majdnem enduro- nincs rajta berugó, zsír finom rugózás...

nem baj, nekem is felforr tőle.

Egyébként lehet ventillátor készletet venni.. az elég vicces lenne nekem mondjuk

régebben ott kezdtem (erdőben), de nem tudok mit kezdeni a gondolattal: mi van ha összetalálkozok veretés közben egy olyan tempóval motorozóval mint én? Lezárt endurópályát meg nem ismerek/ismertem

Maradok a körpályán. Ott ritkán jönnek szembe. meg tetszik is.
Az sx-f 4 sebessége tényleg krosszrapályára való. De oda nagyon
mondjuk tölem vehetsz sxs katalogusbol is nagyobb hűtőket 100 e-ért, ugyis miller vagy...
ez a Motul cucc valam 5 e. ft környéke...

de mondom alu hőcserélő patron jo nagy legalább 2 db, és nem lesz többet problémád a forrással,

legföljebb ha velűnk jössz el motorolni a málnásba, akkor ugyis lefőződ a teát...

az a kacat sx-f csak pályára valo, ha meglátja az erdőt már attol felforr az agya...
Miért, mennyiért mérik?

Van nagyobb hűtő is ktm-re, az sxs katalógusban
használtuk ,probáltuk, sok változást NE várjál töle,

pár darab egyénileg gyártatott nagyobb méretű hőcserélő patron beépitésével többre mész mint ezzel az arany árban lévő löttyel.....
A sok gáz-fék edzéskor már 2-szer megrottyant a KTM. Hosszú egyes, sok gázzal tudom csak csinűálni, ahhoz meg nem elég a tempó.
Meg amúgy is: ez aztán parasztvakítóan jól hangzik
6kor magamtól felkeltem, azt hittem, megyünk motorozni..
De pár perc után rádöbbentem: ez még PÉNTEK!
feküggyévissza
Ki korán kel a zálmos marad ...majd a zeső felfrissititt
még nem tartok ott, hogy kelljen
Vazze, még ilyet:

hűtőfolyadék

ez zorall
Szevasztok. Szombatra kiváló időt mondanak, ronggyá eddzük a csévi pályát. Juhu. Éljen.
Ahoi!
Ment már valaki idén nyugat kupába napi licenccel? Az lenne a kérdés hogy mennyi volt a nevezés mindnenestől?
Valakinek van valami infója EVS vision térdvédőről?
Esetleg próbálta már valaki, mennyire kényelmetlen, kényelmes, mennyit ér meg?

http://images04.olx.pt/ui/1/61...
Hidd el sajnos nem!
Nem egy ügyfelünk azért vásárolt itt mert ezek a sisakok tudják,míg egy árban hasonló másik sisak nem.
a mai világban ez már evidens
Bocsi ami lemaradt!
Kivehető-mosható bélés,D gyűrűs csat!
20/974-1680