Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor hordósat viszek%
Te kezdted akkor meg ne rinyálj
nem baj az ..de ha ez a csikagyerek ott lesz nem menek..mer elissza mind a szivacsállatkája
Nekem az L-es 661 Vapor Pressure Suitra simán ráment kiszedett protektorokkal az M-es Bering dzsekim.
csak dobozos!
vááá.kedvencem...sör lesz?
Egy kérdésem lenne, eddig Crossoztam, csak terepen, de nyáron leteszem az A1-es jogsit, és egy endurót szeretnék, amit közúton is használok majd. Van egy ilyenem,
és mivel tavaly vettem, szeretnék találni olyan megoldást, hogy ne kelljen protektoros kabátot vennem, hanem használhassam ezt. Magába biztos nem jó, mert aszfalton szakad, gondolom még mezzel sem jó. Tudnátok ajánlani bélés nélküli cordura kabátot, ami alá beférne, vagy valami más megoldást?
Köszi
Akkor beöltözünk krosszcuccba oszt össze vissza-rugdossuk egymást
Szíjják a vérem,nem hagyhatom
Nem vok itt 5percet máris megy a menőzésB-)
Nem bírsz magaddal LAcsika?
a világért se hagynám ki hisz ismerkedek
Akkor most kimegyek,azt kiszedek egy szívó meg egy kipufogó szelepet
beszósz, vazze
akkor élvezd ki
örülök, hogy ilyen hangnemben megy a beszólogatás!
Akkora nagy versengés alakul már kifelé hétvégére, hogy kénytelen leszek én is elmenni aztán szétcsapni köztetek
Én leszek a mozgó akadály.
Adom,vigyed
kellett neked annyit gyukni..ittunk vón inkább...hüjjegyerek...nembaj maj a fiaim lefoglalják
Az van most is Kicsit nemvagyok a gépnél rögtön kikezdenek Lassan má a jányom is nyomja
agyvérzésed volt mostanában?vagy én szaggatok?
Tettem mán ki lassan a bácsit mandínerből,meg látott Ő már ócskával lassan menni,szerintem tudja,hol a helye
persze persze..meg a nagy fejed
Keme
Jah az más!
A kis kivénhedt kutyacsont meg Keme? Csacsika már nem megy sehova sem...
Mi van itt emberek Sok pízt buknátok