Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senkinek nincs jó motorozós képei?Nyomjátok fel őket mielőtt kihal ez az oldal is.
Én köszöntöttelek akkor is ,le se szartad
köszi mindenkinek
mondjuk multéhen csütörökön volt
boldog születésnapot
Heppi börzdéj!
akkor valaki adjon 1 elérhetőséget amin tudunk beszéln személyesen.......
Isten éltessen!Még vagy 100-at
Isten éltessen!
jaja megyünk,de nem fogadunk be
Csőváz, nem volt netem
Tapolcára még akkor mentek a 7 végén?
Mert mennék én is
Persze ha befogadtok
ne tudd meg mennyit baszakodtunk ezzel a képpel...egy tucat cigi után
Fincsi volt!
csak az a qva meleg ne lett volna
JA, LÁNGOS
23 lettem
jó kép lett
Aztamocskos kúva Úristenit Na, ezé nemszólnak ezek nekem,ha mennek valahova Nehogy enni kelljen adni
És a szorgalmas tanulók krémest kaptak az edzöbácsitol
Sziasztok Nem készült csak pár darab csoportkép
ANgol fórumon azt mondják a tulajok, hogy ezek a No Fear féle olcsóbb csuklós térdvédők rettenetes kényelmetlen megoldások, lábmozgást korlátozzák, stb.
Érdemes az effélékkel foglalkozni inkább, vagy egyre megy?
Köszi a tippeket!
Bár a Thor Force nagyon esélyes volt sokáig, jó áron meg lett volna, de úgy érzem most jött el az a pont, hogy kicsit visszafogjam magam a motoros költekezésben. Valami 7 ezer lenne a No Fear, szerintem most megelégszem azzal.
Március elején mikor megvettem a motort még úgy voltam vele, hogy örülök, ha meg tudok venni még egy akármilyen sisakot, meg valami használt csizmát és kész.
Most meg ott tartok, hogy egy hónap alatt a térdvédő kivételével minden cuccot megvettem, még az egyébként szinte felesleges FOX ruhát is-pedig az a toldott-foldott No Fear Spectrum nadrág, amit a motorhoz kaptam sokkal kényelmesebb volt.

Persze ezalatt az egy hónap alatt az is letisztult, hogy milyen körülmények között és mennyit fogok motorozni, az a heti egy nap, 2-3 óra lightos endurozás pedig egyelőre nem annyira indokolja minden cuccból a legdrágább megvételét. (bár azt sose tudjuk, a védőfelszerlésre költött pénz mikor fog megtérülni)
Köszi mester ,mostmár megmaradok
Ok, megmondom neki
http://www.procross.hu/termek/...
Ilyenem van, próbáltam a Titan Pro-t is, de ahoz is kell az egy számmal nagyobb nadrág , meg azt írják kinti oldalakon, hogy letörik a középső tag.
Jobbulást Béla bácsi!