Sziasztok!
1olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek a KTM exc 250 F bírná a város / erdő használatot?Mivel néha városba is használnám, és félek hogy feladná elég hamar mivel üzemórás szerelés van, ha minden igaz. Van hogy naponta 80-100km-ert elmotorozok ha nem többet.. :) köszi előre is
Eladó a képen látható vadonatúj UNIVERSAL complett villahíd kormánybefogóval dobozában!
Növeli a villa rögzítési felületét 30% -kal a jobb irányítás érdekében. 4 beállítási pozíciót biztosít a vezető legjobb elhelyezkedése érdekében. Minden villahíd CNC mart, pontos adatok szerint a legjobb minőségű, 6061 hideg kovácsolt alumíniumból. A ferdített rögzítési minta, maximális fogóerőt biztosít. Több motormodellhez is kapható! Kialakítása könnyíti a kanyarodást.
Nagyon jó minőségű anyaga könnyebb és strapabíróbb mint a gyári és nem utolsó sorban esztétikailag is sokat dob a motcin.
nyílván nem a fém, hanem a vele érintkező részek. a lényeg, hogy van valami fertőzés a szervezetében ami ilyenkor ezt támadja meg, ezért sürgősen ki kell venni a cuccost. de majd ő elmeséli a részleteket.
Jóbbulást kívánok neki...
Izenem neki, hogy jobb kifogást is találhatott volna.
Vas az nem fertőződik el...hiszen én már csak tudom... De csúny károkat tud végezni!
sziasztok azt szeretném kérdezni érdemes lenne megvenni ezt az rm-et?
és valaki nem tudja ennek a pontos évjáratát mer szerintem régebbi
és menny pénzbe kerülne egy hengerszett?
előre is köszi
1olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek a KTM exc 250 F bírná a város / erdő használatot?Mivel néha városba is használnám, és félek hogy feladná elég hamar mivel üzemórás szerelés van, ha minden igaz. Van hogy naponta 80-100km-ert elmotorozok ha nem többet.. :) köszi előre is
Nem tud valaki jó áron O'neal nadrág+mez szettet? Szinte bármely típus érdekelne.
Köszi!
Eladó a képen látható vadonatúj UNIVERSAL complett villahíd kormánybefogóval dobozában!
Növeli a villa rögzítési felületét 30% -kal a jobb irányítás érdekében. 4 beállítási pozíciót biztosít a vezető legjobb elhelyezkedése érdekében. Minden villahíd CNC mart, pontos adatok szerint a legjobb minőségű, 6061 hideg kovácsolt alumíniumból. A ferdített rögzítési minta, maximális fogóerőt biztosít. Több motormodellhez is kapható! Kialakítása könnyíti a kanyarodást.
Nagyon jó minőségű anyaga könnyebb és strapabíróbb mint a gyári és nem utolsó sorban esztétikailag is sokat dob a motcin.
Bolti ára 80.000Ft felett!
Anyaga: 6061 Hideg Kovácsolt Aluminium
Eljárás: CNC
2004-2005 Yamaha YZ 450F
2004 Yamaha YZ 250
2005-2006 Suzuki RMZ 250
2005-2007 Suzuki RM 125
2004-2007 Suzuki RM 250
2003-2007 Kawasaki KX 125
2003-2007 Kawasaki KX 250
2004-2005 Kawasaki KX 250F
Kormánybefogó mérete választható 22mm normál illetve 28mm (1-1/8") túlméretes kormányhoz való is kapható.
Érd.: 06703918024 rudolf.sandor86@gmail.com
Ár: 35000Ft
de mondtam neki, hogy ne szarakodjon, várja a pálya..
Na jó, ez hülye poén volt...
Jobbulást neki!
Izenem neki, hogy jobb kifogást is találhatott volna.
Vas az nem fertőződik el...hiszen én már csak tudom... De csúny károkat tud végezni!
és valaki nem tudja ennek a pontos évjáratát mer szerintem régebbi
és menny pénzbe kerülne egy hengerszett?
előre is köszi