Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ettől félek, de nekem nem akarják kivenni a vasakat a lábamból. De azért remélem én nem járok így mint te.
THX
Hali!
Srácok ismer vmelyikőtök Szerencsen egy jóembert aki cross alkatrészekkel foglalkozik? Itt is hirdet a Sportmotoron,kellene tőle egy dolog,de a távolság miatt inkább küldetném vele,szval annyit tudok az alkatrészről amit elmond róla,személyesen nem tudom megnézni,fénykép is csalós lehet,így az érdekelne hogy mennyire megbízható és segítőkész...köszi előre is.
Gyógyulást neked!
Kösz igyekszem! Te is vigyázz a lábodra a legkissebb jelzésnél fordulj a dokihoz ,a bokám is patent vol nem volt roszabb mint a mütettlen idöjárás változást se éreztem ,azt ecer csak puf.
Nem akarlak elkeseriteni lehet hogy az enyém csak egy extrém eset. de ha picit jobban figyelsz magadra az nem fáj.
Hú bakker ez nem jó . Gyógyulj meg minél előbb
Köszönöm a jókivánságokat! kaptam egy mobil netett és itt tudom nyomni a korházba.
Helló emberek! Bajság van,picit ver a sors,kiujult a vastagbél gyuladásom,éa ráadásul elkezdett dagadni picit a lábam, beleimmel kezdtem a kezeltetést de közbe beszéltam a bokás dokimmal .azt monta lehet a vastagbéltöl is , elkezdték kezelni a belemet /gyogyzser,beöntés,szteroid/2 nap alatt némi javulást észleltem,szombaton reggel bepirosodott a bokám ,délben lett rajta két fekete pöty ezek estére megnöttek és fájt mint az álat,vasárnap reggelre kifakadt,hétfön elmentem a bokáshoz hogy mi a téma,megmutatta egy másik dokinak is és megálapitották hogy valami fertözés és majd meg kell müteni de aznap hazaengedett hogy másnap menjek visza,keden reggel bementem ésazt mondták hogy keden mütét,igy is lett kiszedték a vasat és eltávolitották a fertözö teruletett,egy tenyérnyi bemélyedés lett a bokám körül,hétfön mütenek mégegyszer ,kivesznek a combombol egy darabot és beteszik a bokámhoz. Hát igy jártam ,idei szezonnak lötek ,talán szeptemberbe probálkozhatok a motorra üléssel ez a folyamat nem egész két hét alatt zajlott le.
Nekem nem jó, vidékre kell mennem.
Hello reggel 8 nalam,Gero Dev.Gabi te is keszulj
Szevasztok fiatalok... Előttetek az élet, amelyik Nő menni akar, hadd menjen, utánpótlás van bőven... Bárcsak tudtam volna ugyanezt 15 éve..
Úgyhogy felafejjel, amíg van...
Ne szomorkodj, osztozok a bánatodban, velem is ez történt tegnap...
basszunk be....
délután elmegyek tapolcára motorozni...
Szeva,wr ügyben még senki nem jelentkezett
Csika hívott most este fele egy srác egy yamaha wr 250 hátsó teló ügyében?
Na,bammeg,Én meg ahhoz,ha szólok,másnap itt figyel,azt hagy vigyék minél előbb,a gípet a skacok
De én nem ehhez vagyok szokva. Ha veszek valamit sokszor napok telnek el mire megkapom.
Naponta hoznak szarokat nekem is tőlük,szép lenne,ha várni kéne
ja,tuti..de egyenlőre kúvára nem kell senki egy jódarabig
Így is fel lehet fogni. majd lesz másik.
áh..elég durva elválás volt..
hát sajnos ez van...
de így meg lesz időm motorozni már...legalább ennyi jó a rosszban
Ne már nincs remény?
na már indulok is haza...
na most már tuti hogy vége a kapcsolatnak....
Megcsináltam a hátsóteló alsó szemét pinkmotors gyors volt . Tegnap rendeltem, ma reggel már meg is kaptam.
Sehol senki?