Hali!
Srácok ismer vmelyikőtök Szerencsen egy jóembert aki cross alkatrészekkel foglalkozik? Itt is hirdet a Sportmotoron,kellene tőle egy dolog,de a távolság miatt inkább küldetném vele,szval annyit tudok az alkatrészről amit elmond róla,személyesen nem tudom megnézni,fénykép is csalós lehet,így az érdekelne hogy mennyire megbízható és segítőkész...köszi előre is.
Kösz igyekszem! Te is vigyázz a lábodra a legkissebb jelzésnél fordulj a dokihoz ,a bokám is patent vol nem volt roszabb mint a mütettlen idöjárás változást se éreztem ,azt ecer csak puf.
Nem akarlak elkeseriteni lehet hogy az enyém csak egy extrém eset. de ha picit jobban figyelsz magadra az nem fáj.
Helló emberek! Bajság van,picit ver a sors,kiujult a vastagbél gyuladásom,éa ráadásul elkezdett dagadni picit a lábam, beleimmel kezdtem a kezeltetést de közbe beszéltam a bokás dokimmal .azt monta lehet a vastagbéltöl is , elkezdték kezelni a belemet /gyogyzser,beöntés,szteroid/2 nap alatt némi javulást észleltem,szombaton reggel bepirosodott a bokám ,délben lett rajta két fekete pöty ezek estére megnöttek és fájt mint az álat,vasárnap reggelre kifakadt,hétfön elmentem a bokáshoz hogy mi a téma,megmutatta egy másik dokinak is és megálapitották hogy valami fertözés és majd meg kell müteni de aznap hazaengedett hogy másnap menjek visza,keden reggel bementem ésazt mondták hogy keden mütét,igy is lett kiszedték a vasat és eltávolitották a fertözö teruletett,egy tenyérnyi bemélyedés lett a bokám körül,hétfön mütenek mégegyszer ,kivesznek a combombol egy darabot és beteszik a bokámhoz. Hát igy jártam ,idei szezonnak lötek ,talán szeptemberbe probálkozhatok a motorra üléssel ez a folyamat nem egész két hét alatt zajlott le.
Szevasztok fiatalok... Előttetek az élet, amelyik Nő menni akar, hadd menjen, utánpótlás van bőven... Bárcsak tudtam volna ugyanezt 15 éve..
Úgyhogy felafejjel, amíg van...
Srácok ismer vmelyikőtök Szerencsen egy jóembert aki cross alkatrészekkel foglalkozik? Itt is hirdet a Sportmotoron,kellene tőle egy dolog,de a távolság miatt inkább küldetném vele,szval annyit tudok az alkatrészről amit elmond róla,személyesen nem tudom megnézni,fénykép is csalós lehet,így az érdekelne hogy mennyire megbízható és segítőkész...köszi előre is.
Nem akarlak elkeseriteni lehet hogy az enyém csak egy extrém eset. de ha picit jobban figyelsz magadra az nem fáj.
Úgyhogy felafejjel, amíg van...
basszunk be....
délután elmegyek tapolcára motorozni...
hát sajnos ez van...
de így meg lesz időm motorozni már...legalább ennyi jó a rosszban
na most már tuti hogy vége a kapcsolatnak....