ott van minden az oldalon, Sibiu a város, onnan indul csillagtura szerűen minden nap a pálya nyomvonal, minden versenyző kap egy gps-t és az alapján megy, ha valahol elbassza akkor rábaszik. a nyomvonal elágazik nehézségtöl fűggően sokszor a legvadabb helyeken akár egy feljáro közepén is,
napi 150-200 kilcsi távot mennek, a legextrémebb körűlmények között, föleg a pro, és a single expert,
Mi nem tudunk annyit menni mert csak a versenyzők tankolhatnak a chek pontokon,, de viszűnk fejenként vagy 6-8 liter benyát(2 literes pillék povertape első hátso sárvédő hátizsák) gps-t, és megvárjuk amig elinditják öket kb 8-9 ora és akkor már látszik a nyomvonal szépen, max 4-5-en megyűnk, összeszokott csapat.
szállás most még van, de egy honapon belűl már sehol , vagy fakultativ sátor, lakokocsi.
hát..én tőlük soha többet nem veszek semmit..
dugót is vehetnék náluk...de azt is inkább máshonnan veszem jövöhéten...
remélem jól megszopatja őket az ügyvédcsaj...aztán még rájuk is gyújtom a boltot bazeg
ebay,auner,motocomplet,universalmotor
Hétfőn voltam a parillába, nekem kellett kiválasztani a légszűrőbetétet, mert nem tudták melyik való a motoromba. Ahogy nézegettem , elég gagyi szar cuccokat forgalmaznak. Az a stilmartin csizma 40 ezerért meg vicc, amit rám akartak sózni.
ha egy szezonban legalább két versenyen el akarsz indulni akkor már megéri váltanod éves licenszet valamelyik SE-nél.
Marko Pisti például az éves klubbtagsághoz ad egy polot is és egy évben rendez két edző tábort, és a náluk forgalmazott thor stb termékekből jelentős engedményeket ad a klubbtagoknak, kifizetődik főleg ha kezdő vagy....
Mondjuk mi is rendeltünk 2009-es crf-re Hó fehér idomot és küldtek tört fehéret meg hófehéret hát érdekesen nézett ki,meg reklamáltuk és még mi voltunk a hülyék.Visszaküldtük,kicserélték dupla postával úgyhogy belekerült 3 postaköltségbe!Soha többet Parilla!
http://markomotor.hu/index.htm...
napi 150-200 kilcsi távot mennek, a legextrémebb körűlmények között, föleg a pro, és a single expert,
Mi nem tudunk annyit menni mert csak a versenyzők tankolhatnak a chek pontokon,, de viszűnk fejenként vagy 6-8 liter benyát(2 literes pillék povertape első hátso sárvédő hátizsák) gps-t, és megvárjuk amig elinditják öket kb 8-9 ora és akkor már látszik a nyomvonal szépen, max 4-5-en megyűnk, összeszokott csapat.
szállás most még van, de egy honapon belűl már sehol , vagy fakultativ sátor, lakokocsi.
dugót is vehetnék náluk...de azt is inkább máshonnan veszem jövöhéten...
remélem jól megszopatja őket az ügyvédcsaj...aztán még rájuk is gyújtom a boltot bazeg
ebay,auner,motocomplet,universalmotor
http://www.redbullromaniacs.co...
hallom meg lett a motor, gratula hozzá.
Marko Pisti például az éves klubbtagsághoz ad egy polot is és egy évben rendez két edző tábort, és a náluk forgalmazott thor stb termékekből jelentős engedményeket ad a klubbtagoknak, kifizetődik főleg ha kezdő vagy....