Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

inkább gyurj bakonynánára, szecskával elindulunk, még koxit fűzöm, hehhe, jo buli lesz.
sikosítót vigyetek
még semmi..
holnap viszi fater az uccsó bizonyítékokat az ügyvédnek..alaposan megnézegeti,aztán nekilát a parilla baszogatásának..amit már nagyon nagyon várok
Az igen... mondjuk ez sokkal nagyobb tőke mint az én kicsi rendelésem... És h zárult a történet? Kártérítettek?
mi a baj velük...
hát csak annyi hogy rendeltem tőlük egy 2009 es motort
és leszállítottak egy 2007 est
ez persze csak később derült ki..
szépen levettek az extrák árával...ami amugy alapból benne lett volna a 09 esben
számlát is elbaszták,ami miatt az apehhoz is be kellett mennem...
most meg lesznek fingatva rendesen
Mi a baj velük? Pont most állok rendelés előtt, de előleget kérnének :S
meg amúgy sincs az enyémre való starterük
parillát kihagyoma buliból...mert épp most indítunk ellene egy pert....szóval benyalhatnak
Ha jól emlékszem Parillánál akciós, kérdezd meg ott!
Nincs éves licenszem,ez lenne az első verseny mindent megpróbálok ami tőlem tellik!
He-he,nekem is így szedték ki a szegeimet csak felülről meg 3-at
http://www.sportmotor.hu/motor...
én ebben nem tudok neked segiteni, én biztos hogy nem megyek mert leszarom a soskuti ec-t..

van esetleg éves licenszed ? általában a klubbtagok leszervezik egymás között a versenyre jutást, még be tudsz lépni valamelyik eggyesűletbe, (max február közepéig) és tutira fognak egy olyan kezdőnek segiteni a versenyre feljutásban mint te..
nálad voltunk a mult héten gatyát , meg gyerek kabátot venni.. köszi a cuccokat.
Én csak azért kérdeztem,mert nincs jelenleg,mivel felvinni a motort,és ha akadt volna hely valahol...Persze ,nem ingyen kívánom!
szerintem elég sokan fognak menni rá, van a környéken pár motorsport egyesűlet...

marko motor se, motocomplet se,
Te...
Sziasztok, valaki Veszprém környékéről akar indulni a Sóskúti enduro versenyen?
És melyik magyar világbajnokunktól szárazik ez a szöveg?
Ez komoly szöveg
a 2010 es rmz teszt
".......Összességében azt mondhatom, hogy ha nem világbajnokságra készülünk, akkor elegendő lehet a Suzuki tudása, viszont ha komolyabban szeretnénk versenyezni, akkor hamar rá fogunk jönni, hogy ennél többre lenne szükség, minden szempontból. Ár-érték arányban megfelelő, ugyanis alacsony árért hasonlóan alacsony minőséget kapunk a pénzünkért…"
feladtam ma az üzóramérőt.