Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom ki az a ragats roli
amire rájöttem hogy hogy kéne menni a 4t vel,addigra vége is lett a versenynek
Ahhoz napi 3x kellene edzeni!Lásd Ragats Roli 1 év alatt hova fejlődött
uh, jah, a kondi az durva, neha leesik az allam, hogy milyen erosek az arcok, milyen kondiban vannak. amit a legjobban utalok, ha mondjuk sziklas kapaszkodoson nagygazzal perec van, aztan motorhuzas, etc ... ezt mar birom, de tenyleg palyahoz meroben mas kell .... alkarom el szokta dobni a kanalat. sajna miota tonkre ment a vallam, egy erosebb kormanyrangas egy jo pillanatban, es 2 hetig meg segget sem kell torolni, kocsivezetes meg jobb kezzel, de utalom .....
bár eccer volt olyan hogy az uccsó köröm volt a leggyorsabb..
de akkor kölcsönmotorral mentem,amit verseny előtti napon,este kaptam meg
ráadásul 4t volt..és 450..amivel előtte nem nagoyn mentem
Vava is be akarja fejezni a versenyt,azt mondta vesz 450-est azán csak hobbi,első a család
persze,nekem is uncsi az a sok várakozás meg minden szar
naja..lehetne olcsóbb,az tény
nem a 20perc kibírása a lényeg
hanem hogy mind1ik kör ideje,kb ugyan olyan legyen mint az 1 vagy 2. kör..na ez a nehéz
Biztos edzetlen vagy (csak vicc)
Félreérted. Én is kidöglök a 20 perc alatt, de a délelőtti összesen 30 perc edzés, utána a várakozás, az rossz.
Az anyagi részében meg szerintem egyetértünk.

Mindenkinek más igényei vannak. Nekem nem a versenynaptár határozza meg az életemet, mivel csak egy amatőr vagyok
jártam régen endurózni,tudom miről beszélsz
naja..pálya más..más kondi kell oda,mint endurózáshoz
Én endúrózáshoz nem tudok hozzászólni sosem voltam nem is tudok,félek a fáktól ,de biztos kivégzi az is az embert.
azert egy hc endurozas megtudja csinalni az embert meg 20 perc alatt is, bakonyban vannak jo helyek :-)
tempos erdo sosem ugyanaz, mint 1 nappal elotte, vegig figyelni, nincs hova esni biztonsagosan, szikla, sar, ko, gaz, patak, medve, etc, aztan meg haza is kell menni, utanfuto nem jatszik :-9
koszarhegyre is labon le, piritas, labon haza :-)
bar 20 percet nem birnek lenyomni palyan egyhuzamban, vagy ha megis, akkor utana vegelgyengulesben meghalnek :-)
Mert,mész mint az őrültek.
hát,nekem az az 1 óra motorozás is annyit kivesz belőlem,mint egy egész napi motorozás a haverokkal
Nem adja vissza,nyílvánvaló.Tudom.
Nem is azt irtam, hogy jobb nem versenyezni, csak azt,hogy :
baráti motorozáson sokkal kevesebbért sokkal többet vagy pályán.
Nekem nem tetszik a versenyeken,hogy keveset motorozunk.
Na majd Bugyin a pályán is mész majd egy kicsit!
Ja és idén még liszenszes is lesz ami 13e+egy klubtagság
azért az nem olyan
nem adja vissza azt az élményt,amit egy verseny nap nyújt
Idén nem fogom túlzásba vinni a versenyzést, nem lesz rá sok időm.
Úgy vagyok vele, jobb elmenni motorozni egy jót baráti társaságban, mint 10 e ft-ért motorozni 1 órát -még ha verseny is.

Jobbulást! Nagyon rossz, hogy ez történt Veled, de kitartás!
thx elore is
Majd megnézem otthon hátha megvan valahol az oldal címe...
Hát nem tudom,hogy idén mi lesz,de azt hiszem kihagyom 2hete szedték ki a vasakat a bokámból és most k...va szar!minden nap gyógytorna,de szinte semmi változás Jövő hónap gerinc CT aztán azzal is torna meg terápia.Te idén indulsz versenyen?
az kéne
Ezek gyári KTM service manual-ok voltak...