hát ha ÉN megyek a motorjaitokkal, akkor viszonylag kevés :)))) nagyon lassan szoktam eldőlni vele! :DDD
mondjuk a sajátommal is, de ott csúnya nagy károkat tudok csinálni :(
a tieteken meg minden műjjanyag :P :))))))
en is rendeltem ilyet amcsibol, 6volt postaval, erre megegyet belerakott az ember ajandekba :-)
mukodnek fajintosan, ennyiert ajandek volt, de meg igy is olcson adod a tobbihez kepest, jo vetel :-)
jobbak voltatok, mint a South Park :))))
a térdemen szinte semmi nem látszik már! doktorbácsi nagyon szép munkát végzett :) max. akkora nyoma fog maradni, mintha egy ággal megkarcoltam volna :D
a felújítási témához meg csak annyit tennék hozzá, hogy nekem még mélyen baráti áron is többe kerül a felújítása a motornak, mint nektek ... és ha eldől, akkor nagyobb kára lesz, mint bármelyiknek a tieitek közül :S
Az egy dolog, hogy minden karbantartásról és állításról írok ide, meg hogy nem csak ugratok kettőt, aztán két órát szövegelek, ezért gyakrabban kerül sor a láncszett vagy a szimmeringek cseréjére. De a tavalyi hüvelyezési problémán kívül nem volt semmi szokatlan a motoron, "tönkre" meg pláne nem ment semmi. Mondjuk ennek a baromságnak a legnagyobb terjesztője pont te vagy, mert annak idején besértődtél, mikor leszóltam a 4T motorokat.
2003-ban fizettem több mint 140ezer ft--ot az yz 250-es felújítására
A Kawa 250 4t került előszór 130-ba, de a fele cuccot nem kellett volna cserélni. majd kb 100 üzemóra után cseréltem megint egy dugót és vezláncot. ja és egy szelepet.
en egyszer fizettem ki 150 et a felújításért a CR be... Meg egyszer 100 at a Ktm be... Aztán rájöttem, hogy olcsóbb ha megtanulom, hogy kell csinálni. Azóta megvan anyagárban
Na jó, de a Borsó-boci tele van fölösleges alkatrészekkel...ott van például 3 henger, amire az ég adta világon semmi szükség nincs
mondjuk a sajátommal is, de ott csúnya nagy károkat tudok csinálni :(
a tieteken meg minden műjjanyag :P :))))))
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
mukodnek fajintosan, ennyiert ajandek volt, de meg igy is olcson adod a tobbihez kepest, jo vetel :-)
a térdemen szinte semmi nem látszik már! doktorbácsi nagyon szép munkát végzett :) max. akkora nyoma fog maradni, mintha egy ággal megkarcoltam volna :D
a felújítási témához meg csak annyit tennék hozzá, hogy nekem még mélyen baráti áron is többe kerül a felújítása a motornak, mint nektek ... és ha eldől, akkor nagyobb kára lesz, mint bármelyiknek a tieitek közül :S
Azt' a térgyeden a likak benőttek-e már vagy ott általfú rajtad a szél még mindig
8000ft\db
Micsoda muri volt itt tegnap este :DDDDD
A Kawa 250 4t került előszór 130-ba, de a fele cuccot nem kellett volna cserélni. majd kb 100 üzemóra után cseréltem megint egy dugót és vezláncot. ja és egy szelepet.