Mondok jobbat. Pár éve nullbefizetős autóvásárlást követő nullbefizetős lakásvásárlás, mindkettő CHF és utóbbi 35 évre, a vásárolt ingatlanon felül anyja lakásának jelzálogként történő felajánlásával. Feleség otthon gyesen, srác dolgozik egyedül. Nem is értem, mit tudnak enni. Pláne, hogy azóta mi történt a CHF árfolyammal. Ja, nem kamesz a sztori, gyerekori cimbi tette ezt magával
Nekem is most hiteles kocsim van , az előzőt kesre vettem meg . de valószínű én sem fogok hitelre még egyszer kocsit venni. De én is több mint a felét leraktam a vásárláskor .0 %-al nem vennék autót.
Pedig látod hogy ez megy (ment)...mondjuk az előző motort én is csak úgy tudtam megvenni hogy a fele részletre volt...de legalább tanultam belőle, többet soha a büdös életben nem akarok semmit se hitelre venni
Magyar emberre duplán érvényes. Nyilatkozott egy faszi a tv-ben hogy a magyar két kategóriával nagyobb autót vesz mint amit megengedhetne magának. Természetesen részletre.
Sajnos nincs pénzük az embereknek. Ezt én is látom nap mint nap .Kereskedelemben dolgozom . Valahol olvastam 2009-ben negyed annyi motort adtak el mint 2008-ban. És ahogy nézem idén sem lesz jobb a helyzet.
Én hál'Isten csak 2-t vettem, de eddig csak egy darab gyújtás felöli deknit adtam el. De nem aggódok, egy Prox hajtókar kerül 40 ezerbe, én annyiért komplett főtengelyt adok, az meg ugye egyszer úgyis cserés lesz és hát mégis csak a gyári....
Ugyan úgy a vezérműlánc, a csapágyak.... Szóval egyszer majd csak elmegy, de most sajna ebben a pénztelen világban nem igazán kelendő....
Ugyan úgy a vezérműlánc, a csapágyak.... Szóval egyszer majd csak elmegy, de most sajna ebben a pénztelen világban nem igazán kelendő....
mondjuk az enyémhez lehet beruháznék én is ennyiért
Ha lenne
meglesem letudnak-e ismét szállni
Alkatrészenként is eladom, ez esetben a bolti ár feléért adok egy alkatrészt!
Postai úton is!
70.000 ft.