Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elvileg sem az űtött felni nem befolyásolja, sem a homok nem tud alá menni a peremnek,mert a belső kis gumiban 7-bár nyomás van és rendesen oda nyomja a felnihez...

engem is izgat a történet, főleg az tetszik benne hogy állitolag extrém laposra 0,4-re is le lehet engedni, de én is kivárok hogy mik lesznek a valos itthoni tapasztalatok.
Kerkira! Sok boldog órát töltsetek eggyütt
ezzel így kell már ugranod
OK
Használd egészséggel ne ess vele.
majd akkor szóljál amikor a kislánymotor 250-nel már nem motorozlak körbe a pályán...
Üdv most akkor ez tulajdonképpen tömlőnélkülivé varázsolja a gumit ami egyépként nem úgy van gyártva sztem nem véletlen hogy van tömlős és tömlőnélküli gumi.Egy jobb minőségű gumiban biztosan van annyi belsőt helyettesítő butil réteg,gondolom erre alapoznak de mi van ha rosszabb minőségű a guma? Vagy ha a felni pereme nem jó vagy alá megy a homok amit már mindenki tapasztalt vagy a megütött felni esetleg ? Kiváncsi vagyok a gyakorlai tesztekre,bár már akkor inkább moose azt már ismerjük.
De jó is lenne
Én úgy hallottam, Ő 3 lábú
Vajon ki?
" Egy évig biztos nem veszek másik motort" ki is mondta ezt?
Ez a Gerynek biztos tetszeni fog mert kislány motor!
olvastam mi a fenének kell folyton a jeges járdán ugráló-kötelezned
Tegnap óta dagad a lábam megint. Ráestem teljes súlyommal.
de csak vicceltem persze nem merek én ilyen nagy motorral menni
a lábadra meg tényleg vigyázz, mert csak ez a kettő van belőle
OK.
Már mondtam neki hogy visszaülök a lábtörő gépre. Nem nagyon izgatta . Csak mondta hogy vigyázzak, mert ha megint arra a lábamra esek akkor lehet hogy nem törni fog hanem görbülni.
Addig MI próbálgathatjuk?
vigyázunk rá, ígérem!
Max ha elolvadt a hó akkor próbálom ki.
Kerkyra,
a hétfői konzultációra már ezzel mész vagy meg sem mered említeni a dokinak tuti nem dicsérne meg érte
Megyünk fotózni.
ha mentek tesztelni, szólj!
tőlem aztán barna is lehet, rozsaszinű hello-kittyis matricával, meg strasszokkal kirakott bőr űléssel az sem érdekel, a lényeg hogy mindig menjen és ne legyen baja...
ez egy akra...az szól így...