elvileg sem az űtött felni nem befolyásolja, sem a homok nem tud alá menni a peremnek,mert a belső kis gumiban 7-bár nyomás van és rendesen oda nyomja a felnihez...
engem is izgat a történet, főleg az tetszik benne hogy állitolag extrém laposra 0,4-re is le lehet engedni, de én is kivárok hogy mik lesznek a valos itthoni tapasztalatok.
Üdv most akkor ez tulajdonképpen tömlőnélkülivé varázsolja a gumit ami egyépként nem úgy van gyártva sztem nem véletlen hogy van tömlős és tömlőnélküli gumi.Egy jobb minőségű gumiban biztosan van annyi belsőt helyettesítő butil réteg,gondolom erre alapoznak de mi van ha rosszabb minőségű a guma? Vagy ha a felni pereme nem jó vagy alá megy a homok amit már mindenki tapasztalt vagy a megütött felni esetleg ? Kiváncsi vagyok a gyakorlai tesztekre,bár már akkor inkább moose azt már ismerjük.
Már mondtam neki hogy visszaülök a lábtörő gépre. Nem nagyon izgatta . Csak mondta hogy vigyázzak, mert ha megint arra a lábamra esek akkor lehet hogy nem törni fog hanem görbülni.
tőlem aztán barna is lehet, rozsaszinű hello-kittyis matricával, meg strasszokkal kirakott bőr űléssel az sem érdekel, a lényeg hogy mindig menjen és ne legyen baja...
engem is izgat a történet, főleg az tetszik benne hogy állitolag extrém laposra 0,4-re is le lehet engedni, de én is kivárok hogy mik lesznek a valos itthoni tapasztalatok.