Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg ugye meg kéne tanulnunk, hogy a kormány nem arra való, hogy kicsavarjuk belőle a nedvességet...
Nekem a renthal markolatragasztó mondhatom, hogy bejött. kicsit elforog, de olyan markolatot használok amin nincsenek rücskök. progrip788-szerintem a legjobb.
Én az asszony hajlakkjával, szoktam a markolatot fölragasztani, tiszta felület + drót "és a hajam (izé markolat) még mindig tart"...
üdv a henger-dugó az enyém.lényegébe teljesen mindegy mikor jössz,mert lényegében mindig van itt valaki.mondjuk a szombat nekem nem volt jó,vasárnap meg szar idő volt,ha gondolod küldök képet ha dobsz egy címet
Heló igen én volnék, vicces de gondoltam hogy megtalállak itt.
Mikor mehetnék a cuccért?
Vagy ne menjek érte?
biztos hogy van jó ragacs, mert a gyári nekem meg se moccant.
de a "speciális markolatragasztó ragacs", na attól úgy körbeforgott mint a picsa.

gyere nyugodtan..
gyere át és felpróbálod
hívtam 9 után, de a hangja alapján már aludt
egyik rajtam maradt, másik meg ákcijós volt
A Shane Watts sima spray-s festékkel teszi fel. + drót persze.
Helló! Én mindig ragasztom,könyebben felcsuszik rá ,és elég sokáig birja ,legutobb egy év után kezdett lelazulni,az is azért mert megsérült es aláment a vizz. mondjuk én kétkomponensü ragasztoval szoktam,fehér tubus piros kék felirattal egy napot kel száradnia és pőpec

Lehet hogy holnap este megyek a cucért.
Hétfőn megyek vissza kontrollra majd akkor konzultálok vele.
afrancba ez nem valami jó hír
doktorbácsi mit mondott vagy nem is beszélsz már vele
Köszönöm kérdésed. Elég szarul jobban fáj mint egy hónappal ezelőtt
akkor én elszúrtam a sorrendet
nekem csak ruhám van motorom meg ... a holdban
hogy van a lábad
a fekete nekem jó lenne... Beleférek motorostól
Előbb motorom legyen
akkor tuti jó lesz de inkább vedd meg mind a kettőt és akkor nem lesz gond, csak összevarratod őket
A fekete az rám jó esetleg? Hízom mint egy disznó héten átléptem a 90kg-osok táborába.
Nem kellett valakinek? Ki volt az a görény?
Beszélj a Misivel mert az Andris mintha mondta volna hogy akar venni cuccokat. Valaki megrendelte és nem vitte el?
Szerezz neki egyet jó pézé. Ezek az angolok nincsenek mindig jól összerakva, de azért ez nem semmi:

http://totalcar.hu/magazin/sze...
hölgyek, urak!

volna eladó 2 fox ruhaszett!

FOX 180
fekete, 36-os nadrág, xl-es mez
31eft

FOX 360
piros, 36-os nadrág, xl-es mez.
36eft

természetesen újak.
szerencsés vagy
Legyen úgy... kicsit elhúzok a géptől... maj később...
Majd lesz valami,mindig vót