Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van csika mesterséges lélegeztetést adsz a kutyáknak úgy eltüntél
Mi a vicc?
Hát ez vicc.
Nekem is 2éve volt utoljára emelés.
Nem vicces...májusban lesz hogy 3 éve vagyok a cégnél azt lassan 2x annyit dolgozok ugyanazér a lóvéér, mint mikor kezdtem
Az miaz?
Motorokat szeretik még a freestyle rámpát is kipróbálták .
Vadászok viszik,ők meg úgy kérik
Miért akarod vágni a farkukat.? Úgy szépek ahogy vannak.
Szépek Azt ma akartam vágni a farkukat. Majd hónapután,ha még meg lesz eza kettő
Szép nagyon! Na, sikeres volt az életmentés,felmelegítettem a kisdögöt,2 x megcumiztattam gyerektápszerrel,hasát simogatva pisilt,kakilt,visszatettem,feléledt szopik mint állat.Teljesen ki volt hülve,má aszittem annyi,megse mozdult,kihúztam a nyelvét azt dörzsölgettem egy órát. A másikkal má nem bírtam,nincs 4 kezem.Ezek az állatok megtaposták,vagy anyjuk agyonnyomta őket,bár kettőt megettek a szemetek.
Ez a raszta frizurás meg a kölyke.
Ez rákapott,mert egyik szemfoga élesre le van törve,azt ahol fog ott má vér,azt annak annyi.Tavaly összefogtak azt kinyírták a legszebb kanomat
Az enyém is mindent legyilkol ami mozog. Nyáron még a teknősbékámat is megakarta csócsálni. Szerencsére nem tudta kiszedni a páncéljából.
Gyilkos az apjuk,még engem is kinyírna bármikor
Írtam neked egy mailt.
Bakker szegény kutyusok. Nekem is foxim van
részletesebben ? mert engem érdekelne a dolog !
dobj némi infot ! nagy.gabor@vparts.hu -ra !
Na ez a nap mán télleg szoptatásos szopásba ment át,a foxik,ölik a kicsiket,úja élesztettem egyet(kompresszorral ), másiknak annyi,egyet meg megint megettek
Nee ! Vigyél magaddal!
az fix
Bammeg,engem nem régen az utolsóval a gas-gassal Hangja,jó volt,szíp volt,minden oké,szítszedtem,eldobtam az agyam,csoda,hogy ment sőt milyet szoptam volna,ha szétszáll,ajajjajj
Bammeg a poén,hogy tényleg ott csinálták Na én má mamá nemcsinálok semmit,reggel menek románba medvét lőni,hozzake neked?