2006-os sx450hez keresek hutovedot, kartervedot (amelyik feljon oldalt is kicsit), deklivedoket. valami otlet? neten neztem, ami hirdetes van vagy marha draga, vagy mar nincs meg.
ronis, allitolag veszpremben valaki hajtogat kartervedot, nem ismered veletlenul? meg árak, ilyesmi...
Rm250-ed van, akkor egyesben mehetsz. Nekem CR van, úgyhogy csak 5-ösben mehetek, ami a mandínereknél kellemetlen. Viszont úgy hallom, hogy a 2010-es TM-ekkel pályán harmadikban lehet menni végig, a pálya mellett negyedikben, a depó területén meg ált. isk. elsőben.
Remélem segítettem.
Sziasztok nem rég vettem motort és azt kérdezem hogy te gondolom régebb óta nyomjátok és az a kérdésem hogy pályán hanyasba nyomjátok és váltotok e pályán nekem suzuki rm 250 em van
Kösziii
2006-os sx450hez keresek hutovedot, kartervedot (amelyik feljon oldalt is kicsit), deklivedoket. valami otlet? neten neztem, ami hirdetes van vagy marha draga, vagy mar nincs meg.
ronis, allitolag veszpremben valaki hajtogat kartervedot, nem ismered veletlenul? meg árak, ilyesmi...
thx
Remélem segítettem.
alya_mar_kesz/
Na, lépek kicsit ebédelni. Majd leszek.
Sok folyadék, gyümölcs és szex.