Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!
Ti még azt sem tujjátok,hogy a markolatragasztót a tenyérre kell kenni,jól összedörzsölni,és a kesztyűt felvenni.A kesztyűre is kell ragasztó,azt nefíjjetek nemcsúszik le a kezetek,nem lesz több vízhólyag meg nyavajgás.Ez mind benne van a használati útmutatóban Azt ménem olvassátok el soha?
Hívd fel Czuczi Ritát,megmondja.Van nekik is egybesületük,tagdíj sem vészes
és IGEEEEEEEEEEEEEEEEN
a néni elsőre felvette a telefont és 2 percen belül tudtam is mindent, amit akartam
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek
Szeretném az ez évi endurocross szezont végig versenyezni. Még sosem nevezetem, így nem tudom, hogy mamsnál kell csak a licencet kiváltani vagy sportegyesülethez is kötelező csatlakozni?

Kösziii
ez attól függ kivel szállíttatod a cuccot. nem mindíg intézik helyetted a vámot. sőt nem is mindíg egyszerűbb úgy....
néha ráülnek a cuccra + most ünnepek miatt is csúszás van.
ha van tracking numbered, akkor az alapján tudsz náluk érdeklődni. vagy címzett neve alapján (1-477-6534).
meg asszem van teloszamuk is, egy nyanya veszi fel 10bol 1x. holnapra megnezem a papiron, ha kell :-)
vám 1 nap, levél hozzád vámtol 1 nap, alairod, visszafax-olod, másnapra ott van normalis esetben, postasnak fizeted a kulonbozetet.
Gery,
te jártas vagy a külföldiről behozott cuccok vámolását illetően. Segíts nekem kérlek, ha tudsz.
Hány napot szokott igénybe venni a vámolás?
28a óta vámon van egy csomagom és már nagyon szeretném kézhez venni

Előre is köszönöm!
de ha bekented a kormányt FBS-sel akkor markolat sem kell
sniccer a kézbe
sebészi pontosággal felmetszeni..aztán lefejteni
én igy csináltam
FBS-sel van tapasztalatom, az teljesen jó, drótozni se kell. Nade mikor szeretnéd eltávolítani a régi markolatot...
Jaja, én is láttam. Igaz, nem a "diszkontokban", hanem drágább üzletben. Bár ott a markolat maga is felsőbb kategóriás volt.
A drót kiváló, az tény
"...adnak egy tubus markolatrögzítő ragasztót."

ami egy forintot nem ér.
nekem is - de még bubbának is - a kombináltfogó+drót kombó vált be.

(vagy a gyári kormányra gyárilag felrakott markolat)

persze gesztusnak jó, először én is örültem, mint majom a farkának mikor jött ragacs is....
sok progrophez adnak ragasztót..legalább is én láttam már soxor a bóóótban
de szerintem elég a drót,jó erősen
Csak érdekességképpen:
Én most vettem új markolatot a CR-re, cirka 4-5ezer között. Itthon akciósan lehet találni ugyanennyiért, vagy kedvezménnyel. Csak az itthonihoz nem adnak egy tubus markolatrögzítő ragasztót.
Jó, be lehet kenni FBS-sel is, nem anyagi, inkább szemléletbeli különbségre akartam utalni.
koszi szepen, mar keresem is :-)
ennyit tudtam,de van 15 Eur-de az gagyi.
safetywire twister 29,90 eur 30m drót
2 éve azzal kötöm fel minden eddigi motoromra a markolatot
(RM125 1987, CR125 1990, CR125 1994, CR250 2003)
isten vagy koszi!