Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ausztriából hozatunk mindent egy sráccal,most elmenni sem tudok,hogy megnézzem,de ha jól emlékszem 43 ojró volt,de rácsörgök és megkérdezem,nevét pontos árát!
azzal csak elszakad a kábel, már probaltam 100fele keppen, sehogy sem fogja meg jol
Kombinált fogó...
netrol? nincs link vagy valmai a bolthoz ha nem netes a cucc. mennyi volt? allandoan lecsuszik a markolatom ....
Pont tegnap vett a haverom ilyen kütyüt,de a nevét én sem tudom.
Sziasztok!Kiszedték a szegeket a bokámból! De,most kurvára fáj!
megjött a szállítmány végre!

ma/holnap csörgök az érintetteknek!
ez mi a geccci bazzz....

meg a kamu breitling
nemtudja valaki hogy hivjak azt a szerszamot, mellyel a nagyok a markolatot felhuzalozzak a kormanyra? huzogatn kell az aljat, meg ilyesmi :-)
Miért hordják az Emok bal oldalt a hajukat?
-Hogy jobb szemmel lássák a világot!
Bazzeg...
nem emosok, de ez is elszomorito - http://www.napiszar.com/wp-con...
Látszatvilág van. Iwiwen még nagymama 200-asait is összegyűjtős, bozótvágókéses képek, aranyszínű műanyag fuxokkal, miért lenne ez másképp a motorokkal.
Motor=becsajozol, nagy motor=sok csaj (gondolják a gyökérkefék), aztán jön a mező mellett 5-ben lenyelezem (dehogy nyelezi le) hárdendúrós, és közli, hogy nem is erős a 250. Majd felmőnek, mi is felnövünk valahogy
aham, persze ... 250-est majd jo 10 ev mulva sem fogom tudni kimotorozni, de a csupaszpocsuek manapsag nem tudjak hanyas a kabát ..... sok emos geci
Ha lehetne 1000-es krosszt kapni, azt is megvenné pár ilyen májvip-huszár.
Ezen én meg sem lepődöm
Idéznék egy egykori CR/CRF fórumos 16 éves hozzászólótól: "...nem tudom, mit vegyek, melyik CR-t, mert a 125-ös nagyon gyenge, a 250-est szerintem hamar kimotoroznám, 500-as kéne, de nem nagyon van jó állapotú..."

Ezen két hónapig könnyesre röhögtem magam. Adatlapján jelenlegi motor: Yamaha Aerox
egybol jobb :-)
tegnapi szezonnyito motoros bánzáj KÉPEK.
Ébresztő álomszuszékok!
Ha valakit érdekel profi térdvédő olcsón, lessen be az adásvétel topikba...
Elképzelhető.
Feltűnően informált közbelépésed meghátrálásra késztette.