Mi ausztriából hozatunk mindent egy sráccal,most elmenni sem tudok,hogy megnézzem,de ha jól emlékszem 43 ojró volt,de rácsörgök és megkérdezem,nevét pontos árát!
Látszatvilág van. Iwiwen még nagymama 200-asait is összegyűjtős, bozótvágókéses képek, aranyszínű műanyag fuxokkal, miért lenne ez másképp a motorokkal.
Motor=becsajozol, nagy motor=sok csaj (gondolják a gyökérkefék), aztán jön a mező mellett 5-ben lenyelezem (dehogy nyelezi le) hárdendúrós, és közli, hogy nem is erős a 250. Majd felmőnek, mi is felnövünk valahogy
Idéznék egy egykori CR/CRF fórumos 16 éves hozzászólótól: "...nem tudom, mit vegyek, melyik CR-t, mert a 125-ös nagyon gyenge, a 250-est szerintem hamar kimotoroznám, 500-as kéne, de nem nagyon van jó állapotú..."
Ezen két hónapig könnyesre röhögtem magam. Adatlapján jelenlegi motor: Yamaha Aerox
ma/holnap csörgök az érintetteknek!
meg a kamu breitling
-Hogy jobb szemmel lássák a világot!
Motor=becsajozol, nagy motor=sok csaj (gondolják a gyökérkefék), aztán jön a mező mellett 5-ben lenyelezem (dehogy nyelezi le) hárdendúrós, és közli, hogy nem is erős a 250. Majd felmőnek, mi is felnövünk valahogy
Ezen két hónapig könnyesre röhögtem magam. Adatlapján jelenlegi motor: Yamaha Aerox
Ha valakit érdekel profi térdvédő olcsón, lessen be az adásvétel topikba...