Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a berúgókar biztos hogy erre a motorra való Inkább 125-ösének tűnik...
Mentél már 250-essel, gondolom...?...
Nem húzom még sajnos úgy a gázt de nem is szeretnék még egy jó ideig átülni 250-re mert ahhoz ember kell meg jó nekem a 25-ös csak úgy birizgálja a fantáziámat a 250.
Ha a 125-össel úgy húzod a gázt végig, hogy már a gumi markolat körbeforog, akkor érdemes 250-esre átülni. (Ne úgy, mint én, én elkapkodtam a döntést)
Sziasztok!
Tudom hogy itt volt pár embernek 125-öse és átült 250-esre(természetesen 2T). Meg lehet szokni? Mikor jobb vagy mikor rosszabb a 250-es? Kíváncsi vagyok pár tapasztalatra
áááá, semmi gond néha úgyis kimegyek majd, hogy a tagdíjamat lebicózzam lesz rá módod kölcsönadni
sajnálom, hogy olyan hamar elraktam a bicajt, legközelebb odaadom kétszer
pedig de vannak egészen jó képek is
tartok tőle, hogy ma nem remekeltem.
Bal szemem +1, jobb -9,5 dioptria... leszopom a ralf atyát, ha ez működik

van rólad pár jól sikerült képem most öltöm fel, aztán küldöm a linket
Hát, nekem már van némi múltam ebben a kérdésben... ciánkáli, drótozás, szigszalag, estébé. Amikor nősültem, épp nem volt balos üveg az optikában.... mert az nullás, nem hiányzott... hawerok még így tizenpár év múlva is röhögnek rajta... de a pillanatragik közti különbséget én se vágom. Vagy lehet, van más megoldás is
Ez a megoldás 1998 Ft: tádááá
én az "ugyanaz a ciánkáli"-ra tippelek
sok szemüveget nem ragasztottam, ez tény , de itt nem nagyon lehet már a "hatóanyag"
Hát, most éppen egyben van az optika... csak ugye a hobbim se igazán kedvez az élettartamának... nemtunnyi, mikor esik szét. Vajon mondjuk egy loktájt pillanatragi jobb lehet, mint egy fostos pennis... vagy ugyanaz a ciánakrilát, és kész
Hát a szemüveget már megcsináltad nem?a pillanatragasztóra még tekersz körbe egy kis szigetelőszagot utánna már jó lessz az.És így csinálhatod a motorodat
Hát, ja. Több okból itthon maradtunk szilveszterkor. A lóvé volt az egyik. Hát erre tessék... húz az ág rendesen
Hát ha nincs rá keret akkor valóban nehéz a döntés motor, vagy szemüveg. Ez itt a kérdés.
Hát, az a legeccerűbb... csak akkor választhatok: ez, vagy megcsinálom a gyengélkedő motoromat
Rossz helyen vetted. Szerintem a Wösner dugó vagy nem gyári telószimering egy árban van a japó gépek áraival.
Esetleg egy új keret?
ha nincs szerencséd akkor karikás szemel foksz az ugron repeni
csak elne aludj a felmenö részen
Na jó! az tényleg,de én vettem bele dugót meg teló szimeringet,meg membrán lapokat az drágább volt mind a japóba!Nézd meg az Auner katalógust és hasonlitsd össze.
Szewasztok!

Egy kis segítséget kérek, nem röhögni...

A minap kissé italos állapotban elaludtam, rajtam maradt ez a rohadt szemüveg... aztán persze leesett, és ráfeküdtem oszt eltörött középen. Műanyag keret, bazi kicsi felület. Ilyen fostos pennys pillanatragasztóm volt itthon, azzal összetákoltam. Valami jobb ötletetek esetleg?
1és fél év volt folyamatosan
elöszobába alodtam matracon 10db párnával a fejemen
és a végén én is