Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vagy Nagyszájú! keresed a p..át?
Hi!
WHAAAATTTTTTTT?
koszi a meghivast, valszeg elunk a lehetoseggel, szolok ma arcoknak :-)

addig is kitartas, remenykedj, hogy a fa alatt lc4 lesz :-)
valahogy megbirzokol vele, hehe
Hali mien pálya van Fűzfőn? megmozgatta a fantáziámat a dolog bárki mehet? vagy zártkörű?
áááh nem veszek én olyan LC4-et tul durva lenne az nekem, nem birnák el a hatalmas erejével.

csinálunk a két ünnep között vagy 26.-a vagy 27.-én egy komoly télbucsuztato bulit a Fűzfői Bánya-Pályán. szalonna sűtés, evés, ivás dorbézolás, táncoslányok , homokos tengerpart tollaslabda ilyesmi, és persze motorozás ezerrel.
gyertek el ti is Kabos papával és csapatával szeretettel várunk.
tenk ju veri tú macska
CSá
Gyöki vagyon én ehez, dombd már be nekem ide a linket
zsír
isohunt.com, meg user sem kell :-) free, minden fent van, hehe
tudsz onnan törrentet tölteni?
van felhasználód?
ja,eléggé odakúr
ncore ról töltöttem a torrentet
Csá , 1 kérdés: Honnan szedtétek le a nitro circus neue részét? Előre is kössz. Láttam a trailert, oaba..os
ok fonok, bizhatsz bennem, ott leszek :-)
ha kesek persze a talicskaval a hatamon futok, mert nagy szivem van, és kevés eszem, höhöhö.

lc4-et mikor veszed meg, zsigi sporttárstol? mert mar kiprobalnam hogy emeli az elejet 2esben ... vehhehehhehe
ha nem jöttök akkor tiz kör bűnti futás a pályán sisakban ,meztelenűl, erdei rész is persze...
akkor reggel ötkor holnap...
onnan, hogy fél10volt este :-)
vidd ki pétre az angyalékhoz, nem ma kezdtek.
Sziasztok,új fiú vagyok,naív motoros Várpalotáról.Valaki segíthetne nekem Veszprém-Székesfehérvár térségében,esetleg kicsit messzebb is.Felújítás után 101mm-es hengerbe Wössner dugó került Dominatorban,én méregettem eleget az alkatrészeket,az olajat erősen fogyasztja.Nem tudom,hogy nem gyári dugó esetén hogy módosulnak az illesztések,ha tudtok valakit errefelé,bírnám megmutatni neki eme finomságokat.Bocs,hogy kéréssel kezdtem,üdv:Rozsomák.
ok, holnap reggel 5kor ott vagyunk, talicskát hozzál
Bazz, a gizgazban meg lekapcsoltad a villanyt...