áááh nem veszek én olyan LC4-et tul durva lenne az nekem, nem birnák el a hatalmas erejével.
csinálunk a két ünnep között vagy 26.-a vagy 27.-én egy komoly télbucsuztato bulit a Fűzfői Bánya-Pályán. szalonna sűtés, evés, ivás dorbézolás, táncoslányok , homokos tengerpart tollaslabda ilyesmi, és persze motorozás ezerrel.
gyertek el ti is Kabos papával és csapatával szeretettel várunk.
Sziasztok,új fiú vagyok,naív motoros Várpalotáról.Valaki segíthetne nekem Veszprém-Székesfehérvár térségében,esetleg kicsit messzebb is.Felújítás után 101mm-es hengerbe Wössner dugó került Dominatorban,én méregettem eleget az alkatrészeket,az olajat erősen fogyasztja.Nem tudom,hogy nem gyári dugó esetén hogy módosulnak az illesztések,ha tudtok valakit errefelé,bírnám megmutatni neki eme finomságokat.Bocs,hogy kéréssel kezdtem,üdv:Rozsomák.
addig is kitartas, remenykedj, hogy a fa alatt lc4 lesz :-)
valahogy megbirzokol vele, hehe
csinálunk a két ünnep között vagy 26.-a vagy 27.-én egy komoly télbucsuztato bulit a Fűzfői Bánya-Pályán. szalonna sűtés, evés, ivás dorbézolás, táncoslányok , homokos tengerpart tollaslabda ilyesmi, és persze motorozás ezerrel.
gyertek el ti is Kabos papával és csapatával szeretettel várunk.
Gyöki vagyon én ehez, dombd már be nekem ide a linket
van felhasználód?
ha kesek persze a talicskaval a hatamon futok, mert nagy szivem van, és kevés eszem, höhöhö.
lc4-et mikor veszed meg, zsigi sporttárstol? mert mar kiprobalnam hogy emeli az elejet 2esben ... vehhehehhehe