semmi baj,kérhetsz pénzt,a te telked.azért mondtam hogy elhozom!csak ha ezt előre tudom eszembe se jut odarakni.hol itt a baj?
senki nem mondta hogy köcsög vagy
zárjuk le
Az a lényeg,hogy csuklik nyeklik majd a nyárra okés lesz Mennyé kevesebbeket,de gyorsabban,azt gyorsulsz majd,nem monotonizálsz Család jó van,üdvözlöm őket?!
Ha figyelmesen elolvasod, amit írtam, abból az derül ki, hogy ugyan mindenki más azt mondja, hogy kérjek tőled tárolási díjat, de én mégse kérek, mert ilyen ócska balek vagyok, és inkább azt javaslom, hogy add el valakinek, vagy más módon vidd el, nem pedig pénzt kuncsorgok. Én kérek elnézést, hogy akkora köcsög vagyok, hogy nem szívesen tárolom itthon a fészeremben mások romjait.
Bocs, hogy élek.
Én azt annak idején is mondtam, hogy nem roncstelep vagy szemétlerakó az udvar, csak azt mondtad, hogy átmenetileg (helyhiány miatt) lesz nálam a két vas.
Igazából inkább arra céloztam, hogy add el, vagy ajándékozd el...de adhatsz pénzt is
Annak most nagy hasznát venném, nagyon nullán vagyok, ha Béla nem ajándékoz nekem egy jó első gumit, nem tudom, miből vettem volna
senki nem mondta hogy köcsög vagy
zárjuk le
Bocs, hogy élek.
DemszKeme
Annak most nagy hasznát venném, nagyon nullán vagyok, ha Béla nem ajándékoz nekem egy jó első gumit, nem tudom, miből vettem volna
nem mondod hogy nem halotál rola
világon minde hol probálgat ják
bemásolom mindjárt a linket