Akkor megsehalljam a rinyálást az öregkorról, aki 18 évesnek gondolja magát... Falevelek alatt, az nagyon naagy..
Így lassan 3 felé azjut eszembe a gyerekről, olyan lehet, mint egy hybrid autó... Amit az egyik oldalon levesz energiát, a másikon visszatölti, nem? De !...
Eszem ágában sem volt "megjósolni"... Nemtom hol vannak a törzstagok.. Talán csak áramszünet van náluk... Persze van másik elméletem is, de azt nem mondom el itt... Te viszont nagyon fitt vagy pedig gondolom, nem napi 9 órákat alszol... Vagy már altatózzátok a bébikét?...
Na az kaffa... Akkor mostmár lassan lesz egy wellnesvölgyi prototípus... KTM mérnökök meg elmehetnek a p*csába... Mondjuk azok az én 20éves tapasztalataim alaján amúgy is...
Bár én csak a fotelból terepmotorozok néhanapján... Igaz ezt már bírtam 7 évesen is...
Sztem ezt Te is megcsinálod, Zé, meg Mc is... Persze attól még biztos, hogy ügyes... Ha úgy alakul, akkor remélem énis megfogom, még ebben az életben.. Elvégre van még 1 térdem, amit még rendbe lehetne hozni...
kipufogo projekt alakul, tegnap szétkaszaboltam 1mm-is flexkorongal, hétfőn össze illesztem, aztán Albert mágus avival összevarja, utána már csak a jobbos vastag hűtőt kell legyártatnom, kap egy hozzáigazitott alu kartervédőt, és kész
bár most van egy ujj szuper rezo ötletem ,de nem mondhatom el mert akkor meg kellene hogy öljelek,
Kosarazom ezer éve, de lekopogom, hogy még nem volt...porcos, de szalag az nem...Most jutottam hozzá egy EXC 200-hoz olcsón, azt hajtom most! Gyógyulj meg, aztán menünk...
Szeva... Sosem szédítettem Őket... Sajnos megakadt az angol project, most tengek-lengek-pihengetek... Elkéstél vazz, kiütöttem a térdemet.. Neked volt már térdszalag operációd? Csakmert ha abból talpraállok, akkor utána bármikor.. Mmintha majd ha tudok tankolni.. Nálad miastájsz, azért látom, technika van gazdagon..
Jóestét... Üzenem ennek a klassz kis tininek, hogy hasonlókat.. Persze nem az én ujjammal... egy 83 éves élő motoros legenda családi barátunk mondása szerint: L*fasz a seggébe, de nem aza csúnya kicsi, hanem aza szép nagy... Kipufogó project megvalósult? Pówer megmaradt?
Lassan már kiadunk 1 focicsapatot... Jól láttam az utolsó fotót a lábadról? Az régi, vagy aktuális? Arra mondta a doki, hogy már motorozhatsz?... Csakmert nem nézett ki túl bizalomgerjesztően, bocs...
Így lassan 3 felé azjut eszembe a gyerekről, olyan lehet, mint egy hybrid autó... Amit az egyik oldalon levesz energiát, a másikon visszatölti, nem? De !...
Bár én csak a fotelból terepmotorozok néhanapján... Igaz ezt már bírtam 7 évesen is...
bár most van egy ujj szuper rezo ötletem ,de nem mondhatom el mert akkor meg kellene hogy öljelek,
De rég hallottam már felőled! Itthon, vagy még Angliába szédíted a csajokat? Mikor csapatunk egyet?