Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lennék rokkant már rég megmutattam volna ennek a sok amatőrnek hogy kell bánni egy motorral.
Ok,köszi.
Csak Kakukkról van most. Rólad nem készült.
van lapáttal kergetni hogy ugorja át az ugratót
vihetnénk ki 3-4lapátot és akkor azok sem fáznának akik nem motoroznak!
neked szemenként kell mérni, eggyenként leirva world dokumentumba táblázatba szedve, átlagot számolva belekalkulálni a patentszemtöl elhelyezkedő távolságukat , páratartalmot, sulyt, loerőket stb.

másnak elég lessz 2-3 helyen,
Ha valaki nagyon unatkozik méregetheti a láncszemeket tolómérővel.Szerelési könyvekben is szoktak megadni olyan méretet ami adott csapszámra vonatkozik,de egyszerűbb ránézni a láncfeszítőre,meg körbetekerni egyszer aláncot és közben megnézni nincs e szakaszosan megnyulva a lánc.
lukas ugrón csináltál képet
rád bizom, de a végén legyen 3-4 nulla elöl pedig egy szám 5-10-ig
Ezt egyesével minden láncszemnél mérjük végig.Nagyon nagy okosság.
Nem is rossz ötlet
Csak holnap megyek a bankba ráér addig?
Minek, az drága!Tekerd be neylonnal az faszán ráég,teflonos lesz fújkálni se kell többet,azt örök mint a nyomorúság
Küldjél még képeket
szevasz fotós!
Én nem olvastam el. Úgy mennyi lovét utaljak?
mivel nem jönnek a helyes válaszok elmondom hogy okosodjatok,
bár nem ingyen, ez egy 5000 ft-os informácio, mindenkitöl behajtom aki elolvassa,

a lényeg, : tolomérő, 520-as lánc görgök közti távolság ujj láncnál 5,8 mm. 7,2 mm-nél full kuka!

és a tolomérö megmutatja hogy a lánc a két érték között hol tart, mennyire kopottak a görgök,és belűl a csapok , aszerint tart élettartamban.

több helyen kell mérni.

lovékat behajtom.
Valakinek Yz 250?
92-es évjárat,teljesen normális állapotban.
Friss képek sajnos nem állnak rendelkezésre,de hétvégén csinálok róla.Irányár 270 körül.
addig elöljáróban itt van ez
Ja igen ilyen Tescós meg Auchan-os spray-t Én is kipróbáltam de kb. annyi mintha ráfújnám a láncra az orrom