rengeteg emberke foglalkozik kocsibehordassal, nagy a kontener, elfer ez az ... de nem en leszek az az ember, aki uj motort fog venni ebben az eletben, nagyon ugy erzem :-)
vamhivatalat meg lehet kerulni, szet kell szedetni valakivel, meg egy vodor koszos viz csodakra kepes, szamlat elkudeni kulon, erteket pedig hamisan feltuntetni :-)
kontener az nem occso, de megsem egymilla ....
vicces, hogy ott akkor mennyive occsob, meg mennyive tobbet keresnek, szal mint itthon montit venni .......
aztan meg az alkatreszekkel meg benzinnel is lehuznak ...
sracok, USA-ba szuletni kell,hehhehehhehe
joreggelt, gyermekeim mindenki lancot méreget? ugyanitt tolomero ákciosaron elado :-)
használt did lánc ajandek tolomerovel (uj beosztas, nyulott lanchoz igazitva, hehe)!
soha vissza nem tero alkalom!
Csaó!
Ha kérhetlek, akkor nekem csomagoltatnál két kütyüt?!
1050-0037 SCREW FUEL MIXTURE
és
1050-0130 POWERWING CRF
kellene
Nem biztos hogy kell, de kíváncsi vagyok mit eredményez..
ZS-t előre?
Irigyek voltatok az Oscar díjas eszmefuttatásomra a lánchelyzetről, hogy seholsem találom? Namindegy, már lecsengett a sztori.. Bár valami apró motorsportos figyelmességért szívesen begépelem megint... Offroados picsánrugás nem számít bele...
amúgy meg nagy ország nagy piac. evvan...
kontener az nem occso, de megsem egymilla ....
vicces, hogy ott akkor mennyive occsob, meg mennyive tobbet keresnek, szal mint itthon montit venni .......
aztan meg az alkatreszekkel meg benzinnel is lehuznak ...
sracok, USA-ba szuletni kell,hehhehehhehe
de még úgy is olcsóbb lenne pár százassal szerintem.
Majd megkérdezem Gery-t! Ő ismeri Amerikát...
És Amerika is ismeri Őt!
tm drágább volt bazz
jó ára van
de mondjuk csütörtökre mond egy kis napsütést meg ilyesmi...szóval pályára nem lehet majd panaszunk az tutti
használt did lánc ajandek tolomerovel (uj beosztas, nyulott lanchoz igazitva, hehe)!
soha vissza nem tero alkalom!
Ha kérhetlek, akkor nekem csomagoltatnál két kütyüt?!
1050-0037 SCREW FUEL MIXTURE
és
1050-0130 POWERWING CRF
kellene
Nem biztos hogy kell, de kíváncsi vagyok mit eredményez..
ZS-t előre?
majd lenézek ide a superpole ba..hátha van neki rockstar os..nem csak monsteres sapi
baseball sapi az utóbbi
akkor már inkább itthon veszem meg
gondoltam veszek egyet...bnőm meg monsteres télisapit vesz karira