köszönöm köszönöm
kicsit lányos, de azért egészen jól áll és mintha több látszana benne a fejemből, mint a tieitekben de ezt majd az első próbakörnél kiderítem
na nem mintha nagyobb fejed lenne, mint nekem , de nem adom, mert ma vettem és szerelmes vagyok bele úúúúgy rácuppant a kis kobakomra, hogy alig bírtam levenni gondoltam, ha ennyire ragaszkodik hozzám, lakhat nálam
Há tééényleg a Dörmivel 25 perec alatt ottan lennék. Ha nem lenne más dógom átugranék , de csak kb 2-kor érek haza, aztán még a mamáért is el kell libbennem,akkor már 3 a Zeit, aztán meg a havercsávó pancsiján rendbe kell rakni az elektromos rendszert, és már vége is a pénteknek
Még nem tudom, kicsit zavaros a mai nap, az én autómmal 4 jó munkásember lófrál, az övék (dobozos Combo) nálam van, és ez így nem jó, de este jönnek csak haza...
Meg du. 3-ra megyek a Telkes és Tsa-hoz
Telefonon egyeztessünk, remélem nincs baj.
Tök jó a vas, csak még beszari alak vagyok, nem merem tekerni igazán a fülét. Nem voltam Bugyiban, mert le van zárva a Taksony-Bugyi út , szóval weiß ich nicht, wie Das állapotban ist . Egyébként is egyelőre csak Taksonyba tudok kienni lábon .
Úgy hallottam a rédijóban, hogy du esni fog itt-ott . Remélem érezhetem az eső utáni ózondús levegőt keveredve az elégett 2T olaj illatával
(elfáradtam, mire elolvastam, amit írsz, kész szerencse, hogy tudok szlovákul)
kicsit lányos, de azért egészen jól áll és mintha több látszana benne a fejemből, mint a tieitekben de ezt majd az első próbakörnél kiderítem
érdekes egy napod lehet de akkor majd telefonon értekezünk
Meg du. 3-ra megyek a Telkes és Tsa-hoz
Telefonon egyeztessünk, remélem nincs baj.
mikor jössz/mész ma hazafelé
Úgy hallottam a rédijóban, hogy du esni fog itt-ott . Remélem érezhetem az eső utáni ózondús levegőt keveredve az elégett 2T olaj illatával
Ezek szerint megy a Kawa?
Bugyi milyen állapotban van?
Tegnap voltunk Taksonyban brümmögni, lóg kezem-lában, pedig nem mentem sokat, de még mindig púder . Kellene még némi eső