Hejhóóóóóóó,nekem is csinájjámá egy filmet,kéne egy új motor,meg sanyának,meg kemének,meg az asszonyoknak,meg azoknak is aki olvassák Hama ám,de hirtelen Oszt menünk mint állat
nyugi. a fődíjra is rámegyek egy átgondolt filmmel, ez úgymond a biztos pont, az volt a lényeg bekerüljön és minél többen megnézzék ennyi. Én magam sem tartom egy nagy filmnek, de nem is kell annak lennie. És nem pitiztem senkinek.
Ha megengedsz egy tanácsot: az életben mások segítségének csak örülni szabad, számítani rá semmiképp.
Ha kemény munkával elkészíted a legjobb filmet, arra kérés nélkül szavaznak majd, és a jól végzett munkának meglesz az eredménye. Összetákolni és aztán szavazatokért pitizni, hááát...
Régi vágyam, hogy vegyek végre egy motort, de eddig anyagilag nem engedhettem meg magamnak. A helyzet msot sem nagyon változott, de van remény. A youtubeon meghirdettek egy reklámfilmkészítő versenyt, aminek a közönségdíjára hajtok egy gyorsan összetákolt reklámmal. A díjat az kapja, akinek a filmjét a legtöbben nézték meg. Ezért kérlek titeket is, hogy segítsetek motorossá válnom. Nektek csak egy kattintás, nekem meg a világ. Egy gépről csak egyszer számol, szóval ahány gépen látod, annyiszor jöhet a katt. Ez nem kamuszöveg, korában is írtam már a fórumra, csak azóta sem lettem közelebb a dolgokhoz, de talán most. Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Én úgy gondolom normálisan írtam,de nem fogok itt nektek mentegetőzni.Ez az én véleményem.Egyébként meg ha telefonon hívtalak volna fel ott is csak azt tudtam volna elmondani,hogy ..........
Helloo Ronnie... Múltkor megszakadt a kontakt, amikor jól visszaolvastam, akkor láttam, h. válaszoltál a supercrossos kérdésre... Bár nem kis áldozat átjutnom a XIII-ból a III.-ba, de úgyérzem megérné a fáradtságot, ha megvan még a film, és valahogy énis hozzábírnék férni...
Hali
Miután megvettem a gépet a parillától,utána derült ki hogy Mikiék lesznek az importőrök,szóval nem az ő hatásukra
De egyáltalán nem bántam meg,kibbbaszott jó motor
Zsír futómű,durva erő,satu fékek ,és nagyon jól fordul..szinte magától
Ha kemény munkával elkészíted a legjobb filmet, arra kérés nélkül szavaznak majd, és a jól végzett munkának meglesz az eredménye. Összetákolni és aztán szavazatokért pitizni, hááát...
Na, befejeztem a hegyibeszédet.
LINK
Ilyen az én formám... Azért kössszz....
Az a baj hogy pár napja az összes adatom elveszett a laptopról..köztük a film is
sorry
Miután megvettem a gépet a parillától,utána derült ki hogy Mikiék lesznek az importőrök,szóval nem az ő hatásukra
De egyáltalán nem bántam meg,kibbbaszott jó motor
Zsír futómű,durva erő,satu fékek ,és nagyon jól fordul..szinte magától
Borsóó
a képek hol tekinthetők meg?