heloooo
most másolom őket a gépemre, és valamikor délután átválogatom az összeset. nem sok, ca. 1100 kép készült , úgyhogy lesz vele meló bőven
azt gondoltam ki, hogy vegyél fel msn-re (volkay_orsi@hotmail.com) és ha összeszedtem az összes képet rólatok, akkor összetömörítem és ott átküldöm
jó így
hát hogyne izgultam volna,más is izgult volna a helyemben attól féltem nehogy valami barom átmenjen rajta,de nagyon nagyon büszke vagyok rá attól hogy nem ő volt a legjobb ügyesen végig csinálta na meg hát nem mai motorral ja,rémlik a kamera,de az arcod nem el voltam foglalva csikával fel se fogtam mi történik körülöttem
Én mászkáltam ott egy piros póló-farmer kiskamera Anzugban fel-alá. Láttam, hogy annyira izgulsz a motoron ülő Tökmagért , hogy csak na . Aztán csak a Kemétől mertem megkérdezni, hogy ki az a Rájder a hondán
most másolom őket a gépemre, és valamikor délután átválogatom az összeset. nem sok, ca. 1100 kép készült , úgyhogy lesz vele meló bőven
azt gondoltam ki, hogy vegyél fel msn-re (volkay_orsi@hotmail.com) és ha összeszedtem az összes képet rólatok, akkor összetömörítem és ott átküldöm
jó így
köszi
Irtam a z forumon neked
nem tudtatok aludni, hogy már hajnalok hajnalán itt lógtok
Jó versenyek voltak ?