Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
Valaki ismeri ezt a motort?

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Rm250 be IGOL olajat használtam meg vtam vele elégedve.Igen vissza akarok térni 2T re ha el tudnám adni az Rmz-t vagy elcserélni.nekem jobban bejött a 2T.
Basszus mindenhol mekkora pangás van
Helló te az Rm-edbe milyen olajt használtál? Vissza térsz a 2T-re ?
Üdv
4T mociba konkrétan Rmz-be..mikor szoktak 10W -40töl sürübb olajat tenni.vagy ki milyet használ 40v 50eset?
Helló érdeklődnék milyen olajat ajánlotok a Cr250 blokkjába 10w/40 használok de azt mondják van spécib is.
csá
helo
reggel bugyi
Bocsánat kicsit be flash-eltem!
Holnap reggel derül minden ki... vagy legalábbis holnap reggelre én derülök ki....
eltipegtem alukálni pápás majd holnap beszélünk ha jössz
tudod: "minek iszik aki nem birja" miva gyüssz holnap? vagy még reggel is részeg leszel?
11-től pálinkáztunk...kicsit elfáradtam...
pápás
Lejárt az m...majd holnapápá...... .....
estét miva tán sokat ittá?
hy Babes!
ja,igen normálisan írtál,főleg ezzel a szmájlival a végén
A kocsiért külön 1000ft kértek , mert ott is aludtunk.
Itt nem nagyarcuskodik senki!Mielőtt írsz nézd meg mit írtam előtte! Nem hátulról mellbe,hanem normálisan írtam,olvass vissza.Erről ennyit.A törésről meg csak annyit,tudod kinek mit.........!
Egy baja van .Szerintem baromi drága .Külön kell fizetni az mx,és külön az sx pályáért. Most akciósan a kettő 6000ft per fö . Az sx 3600ft mx 3000ft. Van wc fürdési lehetőség.
Tsááá
Régi TE-SI parkba sokat mentem,az jó volt
Ne mutogass, me eltöröm a kezed.Lehet nem nézte meg,de ha sokáig piszkálod megkereslek,kisköcsög Van e-mail meg telefon is tudtál volna normálisan is szólni,nem hátúlról mellbe,ezt a fajtát nem szeressük.Mindenki hibázhat,ezt ne feledd nagyarcúkám
jó helynek láccik

szewasztok