Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó is az bánom,hogy nem menünk,de így is szopni fogok,kondi nyema,azt mx1-be kék menni ,
Hegyen
Hát. Gyere egyszer erre, szagolj bele a magaslati levegőbe.
Lassan elugrok sört venni a szalonnához meg ezt-azt... Meg is csodálom a pályát.
Csáááá Végre valaki Ma quadultak mi?Oda engednek nyugi
Szija bácsika,csak mi maradunk ketten,abbu meg csak egy maradhat,az meg te leszel me te lakol hegyen,nekem csak a síkság jutott,bár előnyős, me itt nem szorul be a fing
Szeva.
Fél lábbal itt, fél lábbal már a pálya mellett. Ott fogunk kb. 8-tól nyársalni, ha megengedik
Namiabűbánatosatyaúristenredváskaprostúrósfaszavan
itten?Sehun senki?Ezt má nem hiszem el..lecsúsztatjátok a topikot teljesen,legjobb vót ,azt legszarabb.Azt nekem senki se mondja,hogy válságba mindenki mindennap estig motorozik,vagy a munkanélküli éccaka is dógozik.Lusta népség,reggel Brugyi
Akkó menek is alunni
Helló. enduro motort keresek.papíros v. csak hobby motort.ami szóba jöhet: honda xr 400,/husaberg fe 450-550 stb.../ ktm exc 400-525/drz 400 e/wr 400-450.
Láncszettek, dugattyúszettek, szelepek, féktárcsák, védőfelszerelések rendelhetők kedvező áron!

Árajánlatkérés:

endurobolt@gmail.com
Jóreggelt
mi a helyzet? holnap ki jön Bugyira, a versenyre mert ha nem lesz elég jelentkező, nem megyek ám fotózni
jól megfenyegettelek benneteket, mi?
na ti aztán jól kihaltatok egész nap meg voltatok kukulva...
csak nehogy más fonalát találd meg
Na mentem,megkeresem a fonal végét, amit a ma előtti nap elhagytam
.....csak ritykán
....mert ide még a Kakukkok sem járnak
csá,jól elvagy
neked is
Reggelt
Mi van, elvittek mindenkit a pomogácsok?
Csak szólnod kell és megyek érted és viszlek a motorodhoz.
ááááááááááá meggépeltem egy oldalt, erre eltűnt... jogosult@freemail.hu az msn-em, mert kiverte a biztosítékot most eza szar...
most őszintén ... találkoztunk. olyannak látszottam, mint aki bringázik vannak ugyan mozgékonyabb időszakaim, de egyedül nem szeretek sportolni. akkor inkább a röplabda vagy valami társas móka
melóból most van kettő is, ami beérni látszik. mindkettő elég nagy falat , és nem is nagyon merek beszélni róluk . két utolsó kör előtt állok. az egyik kedden lesz, a másik szerdán. de a szerdai az izgulósabb az nagy presztízs is, meg rettentően szeretném is remélem jövő hétre kiderül
te merre lakozol? vasárnap kijössz Bugyira? vagy mondjuk szombat este, szalonnát sütni Keme este már mondta, h lehet, hogy inkább a pályát gyújtjuk fel az hangulatosabb
Ok, motor mondtad 15 km... Bringa odáig? Kis bemelegítés.. Kényelmesen 40 perc... Azért ezta szuperü... valamit kifejthetnéd.. Milyen melódia a meló, ha lesz? Asszonypajtásom nem volt, nincs, nem is lesz, kedvesem, szerelmem, barátnőm volt, nincs, azért bízom benne, hogy lesz...
jó kis hangulat lehet kint
meló alakul, tegnap kicsit meg is lepődtem. igaz, kellemesen samúgy meg minden szuperüberkircsi de tényleg a motorom messze lakik, környéken meg nincsen sajnos tárolási lehetőség, úgyhogy nagyon keveset használom. de nem is baj, mostanában nem hiányzik. amíg nincs munkahelyem, addig nem is ugrálok miatta
hogyhogy te takarítasz? asszonypajtás nem segít vagy nincs?
H.ringen német klub nyomul, egy osztrák srác, ex kollega a túlméretezett munkámból jön, megnézzük hogy kezel 170 tonna után egy biciklit.. Jótékonysági motorbeüzemelés is vár rám a hétvégén.. Ja meg takarítás... Na az várhat.. Samúgy minden ok? Autó nélkül, akkor motorral közlekedsz?
Holnap meglátogatom a Keme-családot egy pár doboz sörrel, aztán vasárnap meg megyek a bugyisi pályára fotózni
ma meg még nem tudom a volt autómat visszaadtam barátnőmnek, az autó új tulajdonosának, úgyhogy "földönfutó" lettem , így kissé nehezebben mozgok
te mi jót csinálsz