Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Repültem mint a győzelmi zászló. és becsapódtam mint az ólajtó
Humorista banda....
Kapott fejem is este má látszott,nem számít úgyis ütődött vagyok Nagyot perecelté te is
Nekem is az baszott be
Asszony jobban kidőlt mára,rokkant család lettünk
Nem,a kormány belebaszott jobb combimba az fáj ,majd emúlik
Menni se tudok ,nemhogy öltözni,tarzan ruhám lesz ma,de te leszel Jane
Izomhelyeláz van?
Azt az 5 szál szőröd visszaadjam
Vedd fel inkább a tiéd a pályán maradt úgyis....
Postán kűdöm a bőrődet amit meghagytak a kutyák
Jól hergeltet mindenkinek
hali!
Pécsett volt valaki hétvégén?
Jó reggelt!
Itt vagy még Mágus?! Nem motoroztad ki magad, hogy még itt vagy?...
Jó éjt
Te tudod. Te motorod.
Jól van, remélem jól teljesít majd, ha felfeszíted az első kerékre
Én lépek aludni, mert itt csuklok össze, mint a bolgár campingszék, jóéjt mindenkinek
Váltóolajnak az a lényege hogy a kuplung, váltó stb ezeket kenje nem? Ahhoz pedig szerintem tök mind1 hogy milyen olaj legyen csak ne ilyen tescos szar ami inkább viz mint olaj. Amúgy meg amig a nagy Igol váltóolajam volt addig szaggatva indult a törött kuplung kosár miatt, mióta ezt az olajat használom semmi baja.
Hát a hidraulika olaj az tuti olaj targoncákhoz traktorokhoz teherautóhoz stb.
Nemhiszem. Igaz hogy nem váltóolaj de nagyon jó minőségű vadonat új hidraulika (vagy hogy kell irni) olaj van benne de az a lényeg hogy télleg jó minőségű.
Lehet darabos az olaj?
Üdv. Szerintetek ha csörgést hallok(ütemtelen) mikor behúzom a kuplungot az mi lehet? Mert egyik haver azt mondta hogy szerinte a léptető villa az. Már meg is venném hozzá de ha nem az akkor kidobtam 20ezer forintot. Segitsetek
Szeva Nagyon köszönök mindenkinek mindent,aranyosak vagytok,gumit meghálálom Öreg vagyok ín má ehhez,de évet lenyomjuk,pedig má menni se bíííííírok
Az az állat,hát szerintem a pézsmatulok,álruhábanbesomfordált udvarra,csak a kutyák kinyírták