Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Upsz a nem jó volt a kép.
Kollégám épen az oljteknőböl szed ki 1 bele esett szerszámot. A kezében még van 1 fél méteres flexi cucc, aminek a végén mágnes van. A többiek meg a másik oldalról fogják.
Ilyeneket javítok
Kukurikúúúúúú!
ezt berugni
háyyyyyyyyyyyyyyy!
Besza behu ezt sasoljátok :D
Szewa! Megnézted azt a cd-t amit küldtél nekem?Mer ez egy ..... .100 oldal van rajt több mint tiz oldal 2-3szor is rajt van.Semmire nem lehet használni,semmiféle paraméter,pl: mennyi olaj kell a telóba ...stb ....
Köszzzzzzzzziiiiiiiiiiii!
Hát igen,mert aki mindig csak kapja a zsét,az nem is tudja megbecsülni Mi legalább nem nézzük le a szegényebbeket,de nem is nézünk fel a gazdagokra
Jóéjt, vasárnap viszek pompomlányokat
Jó léjtet mindenkinek ... .
Amikor körülnézek itthon, van mit nézegetni, és amim van csak magamnak köszönhetem, avagy magunknak. Amilyen keserű, hogy nincs meg mindenünk, ami kell, olyan jó érzés a büszkeség, hogy ami van, azt MI teremtettük elő. Ezzel ti is így vagytok, láttam ám
ezé járjá cr-ve
Szarügy.Nekünk se segítenek csak úgy pedig tudnának.Új legnagyobb sprinter ma jött haza apósnak 8150000 vót kp,lazán,de nincs pézem duma megy,én meg szar futót veszek bohóckodni
drz-veeeeeeeeeeeeeeeel
A házamra van még 19 év. Ollé. Muszáj volt, ennyi. Ha nem áll az ember mögött SENKI, akkor vannak szar, optimális és hiperszar megoldások. Ez volt az optimum.
eldőlt,előreszaltó közbe?cr-ve ?
BÉnÁztam ,probÁltam motorozni
Micsiátá?
Azta,hitelre semmi nem kell.6 év,lehet addig nem is élek
TILLEG,KÖSZI
Én még bírom sokáig, ugye, aki 10:40-kor kel
Jóéjt
Már megvan. Május 17-én lesz 2 éve. És még fizetem 6 évig. Nem titok, szerintem nem maga a hitel hülyeség, hanem ha valaki úgy vállalja be, hogy képtelen fizetni.
Csáááá,má én is lassan kidőlök
én is belassultam
pápá mindenkinek