Kollégám épen az oljteknőböl szed ki 1 bele esett szerszámot. A kezében még van 1 fél méteres flexi cucc, aminek a végén mágnes van. A többiek meg a másik oldalról fogják.
Szewa! Megnézted azt a cd-t amit küldtél nekem?Mer ez egy ..... .100 oldal van rajt több mint tiz oldal 2-3szor is rajt van.Semmire nem lehet használni,semmiféle paraméter,pl: mennyi olaj kell a telóba ...stb ....
Amikor körülnézek itthon, van mit nézegetni, és amim van csak magamnak köszönhetem, avagy magunknak. Amilyen keserű, hogy nincs meg mindenünk, ami kell, olyan jó érzés a büszkeség, hogy ami van, azt MI teremtettük elő. Ezzel ti is így vagytok, láttam ám
Szarügy.Nekünk se segítenek csak úgy pedig tudnának.Új legnagyobb sprinter ma jött haza apósnak 8150000 vót kp,lazán,de nincs pézem duma megy,én meg szar futót veszek bohóckodni
A házamra van még 19 év. Ollé. Muszáj volt, ennyi. Ha nem áll az ember mögött SENKI, akkor vannak szar, optimális és hiperszar megoldások. Ez volt az optimum.
Már megvan. Május 17-én lesz 2 éve. És még fizetem 6 évig. Nem titok, szerintem nem maga a hitel hülyeség, hanem ha valaki úgy vállalja be, hogy képtelen fizetni.
Besza behu ezt sasoljátok :D
Jóéjt
pápá mindenkinek