Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az is király Meg körönként cserélünk
Chronomoto timing
Állok a pálya szélén majd vizes szivaccsal meg pohár ásványvízzel, mint a Túr De Francon.
Sáááárggaaaa erőőőőő! Dehogy indulok csak pofám nagy...az edző eltünt ...engedélyt meg nem adott!
Tud valaki Bugyin köridőket a legutóbbi versenyről? Hol találok ilyet?
Szaladjatok előttem egy ventillátorral,meg egy locsolóval Kifizetem
Felmentést kapsz, nyilván.
Aki csak bámészkodni akar vasárnap, az ehet éjjel zsírosat, meg söröset, úgyis nagy por lesz a pályán, majd locsoljuk.
Indulsz öccse?
Huh de jó lenne de sajna ballagásra kell mennem utána meg kaja....Vasárnap meg Bugyi...csika mellől...
Kösz az invitálást,de jobb lenne ágyikóba pihegni,dorbézolás a hidegbe,nekem másnap halál lenne,első menetet nem akarom letörve nyomni Akkó annyi,mondjuk így is
Nekem ott is jó, sőt...Szombat este nyárs a pályán...hmmm...Ez nagyon nagyon sütin hangzik!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGEN Minden fasza,kedv van erő nemvan,majd veszek,vagy körönként egy körre megállok
Én tuti alszaszolok,reggel koránkelő Bugyi .Ménem ott?
Szép kör
Bugyin indulsz?
Szevasz nem váltó Mielőtt kérdezgetnél. A hátsó felnim megin elrepedt,meghegejt,a himbámba halszem helyett perselyt tett csega,motortartóbak alu eltört,meghegejt,előtte szítszedtem előbb összeraktam.Na ez vót mai progi délután
Ha szombat este nálam nyársra tűzünk pár szalonnát és sztaniolköntösben parázson pirított burgonyával tuszkoljuk le a hideg sört, ki jönne? Te?
Kösz
meggyüttem...de társaságnak...nem váltásnak
Hibátlan. Még az örvénykamra is rajta van. Árát megkérdezem.
Szevasz.Húúú,nem is tudom.Van má annyi szar.Csak,ha hibátlan azt pici píz,láb alá nem kell,ez így elvágva elsőjosztályúúú
Szeva... Kell gyári rezó ATAC-os CR125-re?
Szokeresz a vakeresz
Mi a különbség a sivatagi zöld sziget meg a csecsemő közt...

Az első az oázis, a második sír is, meg oáz is...

(hát ez atom szar volt.)
ne izz és ázz