Igen, sokat hallgattam a gondokat az aluvázról, míg rászántam magam, hogy mégis azt vegyek, mert alaposan utánaolvastam, megkérdeztem versenyzőket, szerelőket.
Röviden a lényeg: a 2002 előtti CR-eknél, főleg a 97-99-es évjáratnál nagy igénybevételnél előfordult az alu hegesztési hiba, 2000-2002 közöttiekben tökéletesítették a varratokat, csak éppen olyan alacsonyan helyezkedtek el, hogy a csizma ki tudta koptatni, ezért ott elrepedhetett, főleg freestyle-osok tapasztalták.
Hát igen,valamit valamié,ha öreggel gyorsan mísz szítesik,bár képeket nézve KTM,az új is.Alattam is mindig ez volt az aluvázzal a baj,pedig alig vagyok kiló,ezé kellett ócska szutyok
Egyelőre úgy érzem, hogy NEM tudom megunni, de igazad lehet... A motor meg más kérdés, ezért akartam valami olcsó szutykot, amit lehet gyepálni, és nem a 2003-as kopik szét, de a kettő együtt drágábbra jön ki.
Én nem szívom, de állóképességben elkezdtem gyúrni, vasárnap krossz, hétfőn krossz, pénteken krossz, szombaton is megyek, de egyelőre még az is lehet, hogy holnap is...
cumit fogok venni...kipróblom akkor kinyitom-e