Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem nyitott szájjal motoroznék...ez nem vic.....akkor nem kellene megállnom, mert annyira kiszárad hogy hánynom kell...

cumit fogok venni...kipróblom akkor kinyitom-e
Igen, sokat hallgattam a gondokat az aluvázról, míg rászántam magam, hogy mégis azt vegyek, mert alaposan utánaolvastam, megkérdeztem versenyzőket, szerelőket.
Röviden a lényeg: a 2002 előtti CR-eknél, főleg a 97-99-es évjáratnál nagy igénybevételnél előfordult az alu hegesztési hiba, 2000-2002 közöttiekben tökéletesítették a varratokat, csak éppen olyan alacsonyan helyezkedtek el, hogy a csizma ki tudta koptatni, ezért ott elrepedhetett, főleg freestyle-osok tapasztalták.

Na, ezt szedtem össze az aluvázról.
Mi vagy te pék?Én se gyúrok,csak mocizok,majd jön ott idővel az ernyő,fél körig má jó vagyok
Dögöljek meg most rágyúrok.....cigi nyista de csak holnap reggeltől...
Hát igen,valamit valamié,ha öreggel gyorsan mísz szítesik,bár képeket nézve KTM,az új is.Alattam is mindig ez volt az aluvázzal a baj,pedig alig vagyok kiló,ezé kellett ócska szutyok
Egyelőre úgy érzem, hogy NEM tudom megunni, de igazad lehet... A motor meg más kérdés, ezért akartam valami olcsó szutykot, amit lehet gyepálni, és nem a 2003-as kopik szét, de a kettő együtt drágábbra jön ki.
Az meg sok főleg elejin,kifogsz égni,nem fejlődsz.A hetet má én kihagyom,csak futka,meg ez az moci nyista,még szétesik
Én nem szívom, de állóképességben elkezdtem gyúrni, vasárnap krossz, hétfőn krossz, pénteken krossz, szombaton is megyek, de egyelőre még az is lehet, hogy holnap is...
Én is szíjom az a dopping Ságon 2 kör után levegőt se kaptam 2 percig
Tényleg komolyan kellene csinálni már magammal valamit mert normálisan akarok menni...cigit el kell dobnom...utána lehet szó bármiről...
Jóvan,de úgyis hót szar lesz Mindegy a túrka
Holnap kiszaladok a pályára, ipari kémkedni, milyenre túrják...
Elé mész azt visszaadod
Én 8 perc ,közbe 8 perec,és két tized ami alatt berúgom a mocit
2 kört és jön NAU és beterít homokkal és elmegy a kedvem
Hát amatőrök vagyunk Gyere te is
Te mennyit is mész ott?
Akkó ne cseréjjünk 2 körül minyimum kéne tóni
de jó lenne amatőr szinten kenni...amennyire az tőlem telne...nem 10kör
Hazamentél közben?
Beállhatok, de lesz mit visszadolgoznod, vasárnap Nicó mért nekem valami 2:35-öt
Vagy tizet
Engedély megadva,nekem se adott senki,alig mociztam idén,aztán!? Majd 1 hónap múva jobb lesz,vannak nagyon jók,pislogok majd nagyokat,megóggyuk
Quad eredményeket látok...
1:0

Hány kört adjak még?