Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez a mostoha tesód
nem csak hegesztésből áll a zélet sajnos
nadon szép fekete macsek
Apám+macska
http://www.sportmotor.hu/motor... akinek van kedve nézze meg a videómat és írjon hozzászólást köszi sziasztok
mivan csókolomok megint heggesztetté?
Pl: van rajtad lyuk és szelel.
bárminek,de ezt már egyszer elsoroltam,mégegyszer nem fogom megjegyezted te azt
Még mindig nem tudom minek kéne örülnöm...
jajj ugyanmár... ne legyél ennyire pesszimista
Nem mondanám...
Egy elveszett ember vagyok...és asszem az is maradok örökre...
Nekem? Nincs is meg a te számod egyébként jobban vagy már? el voltál veszve....
Jobb estét!
Melyik volt az a rohadék áruló amelyik kiadta a telefonszámomat a TömörMacskának?!? Szemem elé ne merjen kerülni, mert kitekerem a nyakát...
Vehetnél 1 vízhatlan mobilt, merakkor tudná úszásközben is hívni.. Jobb hogy Te ugrottá ki a mandulából, mint a vállad a helyéről... Én gyakran ráérek, v.melyik este menjünk ki... Persze válaszolhacc ám nyugodtan az emilemre, amíg titkos a kapcsolatunk..
csá,kend be FBS-el!2óra mulva már bírja a nyomást is!nekem is így van megcsinálva
hy te az vagy aki a banánt etted bugyin? vagy keverlek valakivel?
szia oké,szólunk,de valószinű 99% hogy vasárnap is megyünk,mert akkor lesz 1 kimaradt napja
Úszok...
szabin vagyok, kicsit utol kell érnem magam..
múlt héten odabasztam a hűtőmet bal oldalon is..kiugrattam a mandínerből..
holnap délelőtt tudnék motorozni, de csak 2re lesz kész a hűtő.. szo-vas pedig progi van..
néztem eladtad a kertből az alkatrészforrást.
Kawa elkészült már?
Öregnél vmikor egy fröccsöt megihatnánk
ha mentek, szóljatok, most PONT ráérek
Nem a temahoz kapcsolodik, de megjottek az uj gumijaim.. Es tenyleg zsir ujak. Koszi MPL a gyors szallitasert
Nem tudom. lehet lottón nyerte. Nekem is furcsa volt, hogy előtte 3 UH-n és 1 CT nem vették észre. Ma kifaggattam a dokit és mondta, hogyha nem foglalkozik az orvos az előzményekkel akkor könnyű összekeverni. A fő bubó bubónak meg már egyenesen tilos foglalkozni az előzményekkel.
ő melysik piacon vette a diplomáját
ész ilyenek ezek az orvosok
A főorvos úr összekeverte a zsírmájat a zúzódással az UH-n.