Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a husvéti ünnepeket nem kellett itthon tölteni. A locsolkodást is megoldottam a szép zöld kacsába
gyogyuljatok meg, ebcsont beforr,
ne röfögjé teeeeeee hát mi vagy te malac?
olálkodok,, röfff,,
basszus... akkor jól megjártátok nekem jó erős csontom van,nem tört még el semmim mondjuk nem is krosszozok,mer uram nem tanít meg váltani fél hogy lekörözném viszont ütöttek már el biciklivel,de akkor is megúsztam
Az utánam jövő srác is csőröst ugrott de ő sokkal rosszabbul járt. Neki minden végtagja gipszben van
úúúúúúúúúúúú akkor még jó hogy ennyivel megúsztad
Már estefelére sikerült elfáradni és befigyelt egy szép csőrös, amitől lefeküdtem pihenni egy kicsit, de a nagyobb baj az volt, hogy aki utánam jött ő is esett, de nagyobbat, és a motorja telibe csapott.
most már kezdek nagyon nagyon mérges lenni.... nem találok egy hülye motorszállító futót csak 180ezreké
áhááá,maga is itt ólálkodik?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa,szegényke... hát tudlak sajnálni...
Egy kis májzúzódást belsővérzéssel váll ficamot és comb zúzódást sikerült begyűjteni.
ne fekűggyé szalaggyá,,,
hát erről lemaradtam... mondjuk mostanság sokat nem vagyok itt,meg nem olvasgatok visszafelé hogy estél el?
Jaja komoly. Köszi már gyógyulgatok
úúú,basszus... ez komoly? jobbulást
Élőszőr a pályán aztán a kórházba 1 hetet és most itthon.
hol teccett feküdni egész nap? a pályán?
Hát az egész napos fekvés után nem nagyon lehet éjjel is aludni.
hú de korán keltetek csókolomok
Sziasztok
morgen,
Jóreggelt
egybe hazaértem, köszi az "aggódást" , de nem vesztem el
a térerőhiányos kis barátomnak üzenem, hogy igazoljon már át valami másik csapathoz, mert képtelenség szinte elérni
kösz a segitséget mindenkinek wr hütörács ügybe cukik vagytok !