Április 25-én, azaz most szombaton délben Terepmotoros Teljesítmény Túra Nemesvámoson!
Nevezés: 500 ft/fő. Táv: kb. 50 km végig földúton!
Minden motorost szeretettel várunk! Jelentkezni legkésőbb 23-áig, csütörtökig kell a defektvme@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 521 84 99-es számon! Minden versenyző vendégünk egy finom ebédre! Jelentkezz és tölts velünk egy kellemes motoros délutánt!
Amatőr Mini Chopper építő verseny:
Jelentkezz május 31-ig, és építsd meg egyedi készítésű, max. 150ccm-es Mini-Choppered, melyet az augusztusi nemesvámosi Motoros Találkozón felvonultatunk, kiállítunk és zsűrizünk!
Fődíj: 30.000 forint értékű vásárlási utalvány a Japan Speed felajánlásával!
Nevezési díj: 3000 ft/ motor
Információ, nevezés: defektvme@gmail.com vagy
06 20 521 84 99
egy nagyon pici olaj az lehet abból az okból kifolyólam amit irtál,de több semmiképp sem.vedd ki és mosd át féktisztitóval vagy w40.annak a szelepnek normál esetben tökéletesen kell zárnia.lehet van benne egy kis kosz homokszem stb
Helló mindenkinek!
Nemrég vettem ezt a zeta típusú teleszkóp légtelenítő szelepet
a mocimra.Ezt csak be kell nyomni, persze terheletlen állapotban és elengedi a feles nyomást a telóból.Eleinte tök fasza volt ,meg minden.Hetek elteltével észrevettem, hogy fölül a kis gomb alatt a
peremnél picit olajos mind a kettő.Arra gondoltam, hogy miközben megyek a motorral és nagyon rázkódik, lehet hogy a szelepben lévő
kis rugó mindíg egy picit benyomódik?amit kétlek, mert szerintem azért ki van az találva.Vagy csak annyi lehet a jelenség oka, hogy amikor légtelenítem motorozás előtt, tehát benyomom,akkor a teleszkópban lévő nagyon kevés olaj ,ami oda fel van verődve, a nyomás hatására a levegővel eggyütt távozik?
Maximum 1-1 csepp olajról van szó, ami megjelent a perem alatt.
Használ közületek valaki ilyet,ismerős a jelenség?
Várom bárki hozzászólását.
Most lesz forgalombaallitva... A mostani meg oylan allapotban van, hogy en nem emrek ranezni :D De akkor inkabb lehet nezek vmi Mitas crossgumit. Csak a meret legyen meg.
Mi ez a kihaltság?
Teljesítmény Túra:
Április 25-én, azaz most szombaton délben Terepmotoros Teljesítmény Túra Nemesvámoson!
Nevezés: 500 ft/fő. Táv: kb. 50 km végig földúton!
Minden motorost szeretettel várunk! Jelentkezni legkésőbb 23-áig, csütörtökig kell a defektvme@gmail.com e-mail címen, vagy a 06 20 521 84 99-es számon! Minden versenyző vendégünk egy finom ebédre! Jelentkezz és tölts velünk egy kellemes motoros délutánt!
Amatőr Mini Chopper építő verseny:
Jelentkezz május 31-ig, és építsd meg egyedi készítésű, max. 150ccm-es Mini-Choppered, melyet az augusztusi nemesvámosi Motoros Találkozón felvonultatunk, kiállítunk és zsűrizünk!
Fődíj: 30.000 forint értékű vásárlási utalvány a Japan Speed felajánlásával!
Nevezési díj: 3000 ft/ motor
Információ, nevezés: defektvme@gmail.com vagy
06 20 521 84 99
Terjesszétek!
Defekt Vámosi Motoros Egyesület
Nemrég vettem ezt a zeta típusú teleszkóp légtelenítő szelepet
a mocimra.Ezt csak be kell nyomni, persze terheletlen állapotban és elengedi a feles nyomást a telóból.Eleinte tök fasza volt ,meg minden.Hetek elteltével észrevettem, hogy fölül a kis gomb alatt a
peremnél picit olajos mind a kettő.Arra gondoltam, hogy miközben megyek a motorral és nagyon rázkódik, lehet hogy a szelepben lévő
kis rugó mindíg egy picit benyomódik?amit kétlek, mert szerintem azért ki van az találva.Vagy csak annyi lehet a jelenség oka, hogy amikor légtelenítem motorozás előtt, tehát benyomom,akkor a teleszkópban lévő nagyon kevés olaj ,ami oda fel van verődve, a nyomás hatására a levegővel eggyütt távozik?
Maximum 1-1 csepp olajról van szó, ami megjelent a perem alatt.
Használ közületek valaki ilyet,ismerős a jelenség?
Várom bárki hozzászólását.
22mm-esből van olyan kormány ami nem görbül el kisebb esésektől?
Talán ez?