Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éreztem az erőt ....csak nem a motorban , sajnos
Gratulálok!
Ezt az eredményt a leendő tanulókból is tessék majd kihozni!
Haladsz felfelé
Nagyon szép, gratula! Biztos azért, mert egész nap a szurkoltunk neked Moncsúzzal.
tsásztok.........összetett 3.
Tsááá,Bugyiba turkált maga is?
EREDMÉNY?
Szeva Öccse! Gratulka
Azé,me zabálunk ott is Kőszárhegy kimarad,3.-a Bugyi
stít
Szia, te jártasabb vagy az e-öbölben, a te módszereiddel mennyire jönne ki a henger?
Nem jó a szervezés,me má ellaposodik a fórum is
estét

jaja, zsír volt a mai nap.
a pálya is bejövős volt, a térdig érő homok ellenére is.
1-2 versenyt elmegyek megnézni majd, igaz, jobban szeretek motorozni, mint motorozást nézegetni (akkó mé nem tanulok meg rendesen? HAHA)...
Ráérek, most, hogy munkanélküli vagyok
Hát azért az a közös kaja az nem volt semmi és az a nap sem....

Azóta is hálálkodom a közreműködőknek...szal meg tudom érteni a hiányát
Mé,nélkülünk má nemtudtok enni? Ezután meg másfele menünk,mindig ahun vörzsöny lesz,hétközbe is,me má nemfasza ez a semmittevés
A mellénynek annyi Tedd fel a vaterára,hátha pézsma megveszi
Hát...lányok nem nagyon voltak, és a nagy kajálás is kimaradt...de azért jó volt.
Akkor jó banda volt
Remélem nem komoly a baj...
Elszántam magam a munkahelyváltásra, remélem max. egy hét múlva kezdek is

Mellényed a kutya őrzi, nagyon szereti ám, azon alszik.
Kórház,menjé sűrgősségire,sebészetre,mert különben visszazavarnak a körzetidhez beutalóé,majd oda csak táppízé mennyé,ha dógozol.
Faisst, b-and-i, MXBELA, GeryV8, kis-és nagyGere a Nívával, Nautilus, stb...olyan 10-12 fő.
Amúgy helyzet...1-2 napot kihagytam...nem is leskelődtem
Mi történt?Motor?
Akkkor te is megvagy áldva..az én gerincem amióta felépült, azóta nincs vele gond....de most ez az akármi romlott el!
Holnap megyek dokihoz...de azt sem tudom, hova kell ilyennel menni!
Hűűűhaaaaaa!Orvosnál voltál Nekem is van régi eséstől a gerincemen egy csontkinövés ami időközönként leüt főleg télen,mert nyomja az idegszálakat,pont olyan helyen van levenni nem merik.Hálistennek, idén még nem jött elő.