Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vizsgaztatashoz is csak a FIM-es felel meg Massal eselytelen, hogy meglegyen:(
de egy FIM-es gumin a bűtyök magasság 14mm , egy cross gumin sokkal több, ezért csak az használ olyan gumit akinek verseny miatt kötelező, amugy csak a krossz gumi,
Auu. Rosszul olvastam amit irtal...:D Elsosorban terepen hasznaljuk a motorokat. Aszfalton annyira nem szamit a tapadas, ott ugyis csak csorgunk lassacskan. De terpen mar nem marad el annyira a cross gumiktol mint aszfalton a kimondott aszfaltgumiktol
A Dunlop-hoz kepest remenykedem. Az is FIMes gumi. Nekem eddig jo volt.
azért sok reményt ne fűzzél agy FIM-es gumihoz aszfalton, egy hangyafasznyit fog jobban a gumi, mert puhább, viszont a bűtyök magasság ujjonnan sokkal kissebb ,
hogy ne fájjon,
Akkor johet a heten az EF07-08. Remelem nem okoz csalodast
jok a mitas gumik föleg egy két keverékük nagyon eltalált,,
De az nem FIM-es.. Azaz az sem ahogy latom. Pedig annyi penzert . . .
Ugyerzem marad a Mitas amit irtam. Soknak talalom a Dunlopot igy motorvasarlas utan
vagy vegyél michelin ac-10-et most le van akciozva országosan 12e ft-ra, na az megéri a pénzét annyiért,
Muszaj mennem aszfaltra is
ott a mondatod végén a lényeg,
rakjál rá c-18-at, és ne menj vele aszfalton,
Pont ezert irtam en is... Annyival jobb is, amennyivel dragabb? Vagy csak a Dunlop nagyobb nev mint a Barum?
amugy a Dunlop D908 árban majdnem a duplája a mitas-nak
Szia! Pot kivánok mindenkinek! Valaki meg tudja adni obi wan kemeobi számát? Nem tudom melyiket használja most, igen sűrgős lenne
Aszfalt annyi amennyi, de labon jarkalunk ki a palyara meg turak kozben is sokszor vannak hosszabb aszfalt reszek.
akarsz menni vele aszfalton is,,? vagy minek akarsz FIM-es gumikat rárakni?
Sziasztok.
Gyors segitseg... Ar/ertek alapjan alapjan ki it javasol?
Dunlop D908 /WR450F gyari szerelese, vagy Mitas EF07;08. Vegyes hasznalatra, szaraz fold, nedves erdo, itt-ott kavics.
csiporgos reggelt,
Jóreggelt
morgen
Jah, meg az új számodat sem tudom, csak most jutottam nethez...
Szia, holnap mi lesz? Ha odamegyek f12re az jó neked? Reggel irj pls, vagy amikor leszel. Thx. Jó8 mindenkinek.
Szeretnék jó állapotú Rx 125-ös motort venni 210ezer forint körül aki tud ilyet az írjon : zenekm@citromail.hu
motor má nincs benne,kössz hogy mehetek vele ezzel biztos nem esek el