Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beveszlek a tutiba, mert ma csak harisnya nadrágot kaptam de, együtt kell futnunk e miatt, mennyit fucc 100on és 200on
ebbe hordja a csirkét
manyika72 körmöm 40 fogam 20 ne nézz rám me megvakúsz
Nem gondoltam, hogy Mihály ilyen elvakultan követi a divatot...
harisnyás sanya,
ilyen lette ,ezt akarta rátekerni most,hogy kipróbálja keme trükkjét
A fejeden. Innen van a pénz, amiből motort veszel, és ráfogod, hogy szponzor adta, pedig annyira nem is vagy ügyes, bebeee
Fordok!
hordasz,má írni se tudok mérgemben
baszki te olyant is fordasz
Én meg a nylon harisnyámat tekertem rája
akarom mondani elvittem
úgyúgy,meg nem reggel 3kor kelni,se kedve se ereje,a motor is szar,most már ez is,má fel akar gyújtani mindent
na igen a v6-on van egy rendesen megtekert ékszij, kb egy akkora helyen mint két ujjnyi vastagság,, kellet volna egy pár ember gatyaszija hozzá, meg egy pár melltarto miegymás,
Nem mondtam, hogy neki is ezt kellett volna tennie. Nekem az 1.4-es kis Renyót hazahozta az öv, nem ette meg a 75 ló...vagy tán annyi se...
evvan azt még szólni se tudott,me lejárt a kártyája,azt nem volt kút útközben ahol feltöltse
erre aztán fabrikálhatná övet, v6os omega,azt mondja"sötétbe fabrikálhatom a faszomat is"
de te egy szuperhős vagy
az fasza,,
Mikor ékszíjszakadásom volt, ráfabrikáltam az övem, és lépésben (óriasi csattogás mellett) hazajöttem valahogy. 4000Ft-os övnek annyi lett, más egyéb nem történt
hát nem nagy baj,csak sok pénz máma is volt miért dolgoznia
akkor olyan nagyon nagy baj azért nincsen már azt hittem, hogy karambolozott