Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemá más most tiszta par vagyok
húúúúúhúúúúú
hát ja,akkor van igazán ideje mindenkinek. aztán majd ne rémísztgessé engemet
Majd lesz időm, ha nyom vagy 3 köbméter föld
tégy úgy látod basszus legalább pihentél volna
Most elmegyek ni, hogy mit hagytam ki egy húdefárasztó 7végéért
az a lényeg
most nem is főztünk csak krumplit meg pudingot vasárnap csináltunk bogrcsab paprikás krumplit,nagyon fínom lett,sajnálhatod meg vittem a kókuszgolyót meg a lapos nyelveket és még dulainé is hozott raffaelot,meg sajtos sütiket
Ez már ilyen főzőcskés oldal lett mióta nem voltam ....add ide a leveses sthálat te állat
jah.. megint messze mindenkitől

csak tudjak motozni már, aztán akkor megyek én is EC moccolásra
ááá,az jó lenne,nyami messze vagy

gyere hozzám, van fincsi puding, mire ideérsz pont kihül
ááhááááááááááááááá megjöttek az urak
tudom hogy állsz,kitárgyaltuk szétfőztem a krumplit
halihóó
vaccap?
baszki... a krupli azóta szétfőtt
Most kicsit elfoglalt vagyok, de ígérem, amint lesz időm, elkezdelek sajnálni... Ha tudnád, hogy én hogy állok, gyűjtést szerveznél...
egyeseknek van pénz a kártyájukon,kettesekét a cég fizeti,hármasak meg csórók
ugyanez a szitu a bakonyban is.
Igazi Nő... Telefonoztam...
Keresek enduros vezetőket Engedélyezett pályával vgyunk vagy 10 a csapatba külföld is érdekel Szlovákia VGY Románia!
nehéz lesz.. minket is majdnem lelőttek a vadászok a mátrában. Le kell cserélni az endurót krosszra és menni kell pályázni
Sziasztok egy kis segitség kellene nekem ha valaki tud jó enduro pályát ahol engedélyezett a motorozás ,és a pálya kb 60 km van irjátok már meg . Mi borsodban motorozunk és ölnek meg a vadászok meg a természetvédők!Elmennénk Szlovákiába is vagy Romániába is !
hát ha már az árnyékod vagyok muszáj hogy kövesselek most hogy néznél már ki árnyék nélkül