hú basszameg... a mátrába se fogunk egy darabig ösvényezni...
A közigazgatási bírsággal sújtandó közlekedési szabályszegések köréről, az e tevékenységekre vonatkozó rendelkezések megsértése esetén kiszabható bírságok összegéről, felhasználásának rendjéről és az ellenőrzésben történő közreműködés feltételeiről szóló 410/2007. (XII. 29.) Korm. rendelet
7. melléklet a 410/2007. (XII. 29.) Korm. rendelethez
Sorszám A természet védelmére A természet védelméről szóló
1996. évi LIII. törvény Bírság összege Ft-ban
1. A gépjárművel engedély nélkül történő közlekedés
a) védett természeti területen
b) fokozottan védett természeti területen 38. § (1) bekezdés j) pont a) 150 000
b) 300 000
2. Az engedélyezett közlekedési útról való letérés a védett vagy fokozottan védett természeti területen 38. § (1) bekezdés j) pont 100 000
még csak kettő fogyott el belőle,azt is az úton ettük meg csikával tegnap meg lesz még egy darabig,majd szép lassan elfogy na még maradok kicsit,aztán kezdődik... a krumplipucolás na meg tiszta boldog vagyok,mert arról volt szó,hogy 16án kezdek erre ma azt mondja a nő,hogy adja a 100fixet,de mivel válalkozó vagyok kér számlát a fizeteésemről. Aha,én meg még adózzak be,nem elég hogy fizetek magam után ennyire hülyének nézni...
Akkor lekapcsolom a villanyt... Inkább dobjál be egy ferrerot, márha van még belőle. Bár sztem felszippantottad már az egészet, mint valami kiéhezett kokós, igazam van, vagy igazam van?!...
ááááááá,megőrülök ettől a sok reklámcégtől.. állandóan ilyen szarokkal hivogatnak,hogy xy összegért reklámozzam náluk a webáruházam má inkább fel se veszem ha ismeretlen szám hív
há mer tényleg így van na sosincsen itt senki ha bejövök. bemegyek a locsifecsibe,kínomba crazyjoehoz,erre ott is beszólnak,hogy követem... oda se megyek má,mer aztán majd kapok ott a pofámra... ennyierővel ide is azé jövök,mer mindenkit követek
Aszittem ennél rugalmasabb vagy... Fordban most egy kb.'90-es Hofi cd pörög, már akkor felhozta ezt a beszédhibás sztorit.. 20 éve aktuális, itt meg 20 éve nem javul semmi.. Sőt.. Nah, de nem ferdítjük a topicot..
nem tudtam aludni,csak kínlódtam az ágyban ásítozva,meg az uram zaklattam hogy mikor ér már haza,mer unatkozok magamban pedig nagyon álmos vagyok,meg fáj mindenem mint állat a tegnapi vártúrától,...
Nem mintha a ceruzádat óhajtanám csócsálni, de én nem így látom... Persze ezt Te döntöd el... Tény, hogy azt énsem tudom, mennyi előadást érnél meg, ha gyakran csúnyán fixíroznád a dekoratív és kevésbé dekoratív nézőközönség hölgytagjait..
Kicsit elhúzok.. További jókat.. ;)
Látom, mindenre van ötleted...