Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tán chatszexel?
nekem meg van egy huszonéves zaklatóm, egész meghökkentő maileket ír néha
Hát eléggé kis lüke mindegyik...
csak várd ki a végét
Ezzel most jól megfenyegettél...
én mindenkiről de legalább számmal hívnátok jó,de vigyázz,abban már lesz rum is
Képes vagy rólam ilyet feltételezni? Dupla adag kókuszgolyót fogok enni ezekután, úgy a lelkembe tiportál ..
hihi a kis lüke, már biztos nagyon éhes lehetett
nem tom,de sokmindenki nem lehet,mert mindenki a régi számom tudja. tehát várjá gyorsan számolok,te,ferozzo,sanya,pézsma,triplat,dulai nem mer az az urammal beszél. melyikőtök volt?
Anyukámat leste türelmetlenül hogy hol van már a vacsi.
titkos hódoló, vagy kéjgyilkos?
Ezt nem kell bemutatnod, szeptember óta ezt próbálom.. Bár azt sem szeretem, ha a még meglévő dolgaim szanaszéjjel hevernek.. Inkább nem eszek, nem divatozok, nem csajozok...
ki hivogat szám nélkül aki nem szól bele?
hmm... az első szégyenlős?
köszi el is mentettem nagyon vagány majd holnap megnyírom a másik 2 betyárt is és megmutatom őket
Bónuszban 1-1 Szidolos és Cirmis:
nekem nincs bajom velük,meg tavaly voltunk is kint,nagyon jó volt de azért motorral nem mennék ki.
TömörMacskának Zizis képek:
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy ti milyen védőcuccokat használtok motorozáskor, miket és milyen márkákat ajánlotok?
előre is kössz!
várunk
nem lehetetlen az sem
még nem tudom...most kicsit rá kell lépnem a pénz farkára, mert pénteken dolgozok a jelenlegi helyemen utoljára.

(mondjuk nincs gond, de nem árt az óvatosság)
áhááá,akkor bejössz?
Csak infomorzsákat csíptem el az "ellentétes" márkákról, de 2fajta utángyártottat is említett, 10-20 ropi között a set.. Bár ha nem mindegyik sanyi, akkor lehet jobban jársz, ha gyárit is megnézed..