Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a megtiszteltetést!

Egyenlőre jól megvagyok a Bergendivel és egyedül!
Nem ismerem annyira Rókalányt, páromat meg a motoromat igen, őket oda merem adni, meg van nekik engedve, hogy lányokkal csaljanak meg
Vigyázz, még a végén szavadon fog

Bár ez tulajdonképpen inkább
*kölcsön
Szép, mi? Majd köcslönadom egy körre...
Drága feláras extra...de hasznos kis motyó, ha túl sok minden nem is fér bele
Vágom mi a helyzet. Erre még rátett egy lapáttal, hogy eluralkodott egy új divat, hogy a "szia, mi van veled" helyett a haverság leple alatt megy az erőfitogtatós szófosás: "Csssssááá, te ócska buzeráns, mi a faszom van veled, te csicska, hogy szívd ki anyádból a meleg g*cit..." stb. stb....és ezt az irányzatot nem mindenki csípi.
ezt még utólag beszúrom!nagyon aranyos!kis furmányos!
jó a koffer! gyári? szériatartozék?
Én meg azt mondom h én nem fikáztam senkit amiatt h mien motorja van!leszarom kinek milyen motorja van!nem az alapján ismerkedem!de ha valaki cbr fórumban csak hondásokkal akar csevegni, ám legyen!csak akkor az a bizonyos személy is tartsa magát ahhoz h csak olyan fórumba irogasson ami rá vonatkozik!de lehet h transzi mert láttam elég sűrűn a női rovatban is...milyen okádék lett a világ!nah jóvan már tényleg eltipliztem!

Még az RX-es korszakomból.
Te ugratsz a harmadik képen?
De kis ügyes vagy!

Suuuupermottaaaaard....
Az álmoskönyv azt írja, hogy " hondás fórumban kawasakit istenítve cbr-t pocskondiázni rosszat jelent"
Ennek örülök Kedves Nita!akkor új otthonra leltem itt Most lépek eddzeni majd még később leszek!pápá a motoros hölgyeknek!na meg a többieknek is!
ez nem meghátrálás!nekem nincs kedvem tuskó emberekhez!mit beszéljek az olyanokkal!?na mind egy már lehiggadtam!
tovább lépni nem kell,nem ke meghátrálni
Sajnos olyan emberek mindenhol vannak, de nem kell velük foglalkozni!

"Ne csak a saját, hanem mások véleményét is tudjuk tisztelni, de először is: hallgassuk meg."

nembaj!majd ha elfajul a téma akkor itt is leosztok valakit aztán továbblépek...végtére is van még pár szoba...
Sokan átkeverednek ide

Néha már úgy kell erőltetni valami krosszos témát is