ok, majd viszlek kicsit
a kapaszkodás jó kérdés nem szoktam hátul ülni de elméletileg, ha elég hosszú a karod és nincs rajtam hátizsák, akkor eléred a tankot
úgy tudom van neki törzskönyve,itt vette jászberényben a kutyát,van itt egy tenyésztő. Majd azt akarja megkérdezni,hogy van e neki lány más szülőktől. Most vett nem rég az állatorvosa is ugyan onna,de 2 hét múlva el is lopták tőle,azóta sincs meg se a kutya se aki lopta
kicsit gondban vagyok
mennék versenyre, ami a szomszédban lesz és autóm sincsen, amivel Kőszárhegyre mehetnék oda a Tehenet nem is nagyon merem levinni, mert félek, hogy nem járható neki az az út
de majd még meglátom
most leginkább a mai interjún szeretnék túljutni és utána bármi lehetséges
szia, pont indultam , de a kutyázásért mindent,,
van értelme nem is kicsit, a wolf spitz elég ritka fajta hazánkban, apud kutyájának van törzskönyve,,?
olyan csajt szerezzen mellé aminek jo törzskönyve van ,tiszta szűlöktöl, de olyat itthon nem fog kapni,,, még wolf szukát sem nagyon,,,
nem rajta múlt a szerelőnek volt otthon kompletten a teló, betette, de ennyire kemény a gyári rugó benne az ő 9x kilójánál ez nem gond, de én 63 vagyok és hiába nehezebb a motorom, mint a zx, ettől még ... én messze nem fékezek akkorát, mint a fiúk
nyugi van majd legfeljebb összezagyválsz valami hülyeséget aham,jól,köszi,kihevertem a tegnapi hányásomat valószinű igaza volt kornélnak,gyomorrontás lehetett. Már várom a vasárnapot nagyon,jönnek hugomék is,viszünk kaját azt tárcsázunk jössz te is remélem
ááááá, engem csak simán széjjelvág az ideg megyek interjúra 2re, de már éjjel alig aludtam már lépcsőztem is, az egy kicsit segített de asszem lassan jön a hidegzuhany és a feles
te jól vagy
a kapaszkodás jó kérdés nem szoktam hátul ülni de elméletileg, ha elég hosszú a karod és nincs rajtam hátizsák, akkor eléred a tankot
mennék versenyre, ami a szomszédban lesz és autóm sincsen, amivel Kőszárhegyre mehetnék oda a Tehenet nem is nagyon merem levinni, mert félek, hogy nem járható neki az az út
de majd még meglátom
most leginkább a mai interjún szeretnék túljutni és utána bármi lehetséges
és azt szeretném kérdezni hogy hol kapaszkodhatok,,,?
van értelme nem is kicsit, a wolf spitz elég ritka fajta hazánkban, apud kutyájának van törzskönyve,,?
olyan csajt szerezzen mellé aminek jo törzskönyve van ,tiszta szűlöktöl, de olyat itthon nem fog kapni,,, még wolf szukát sem nagyon,,,
Jelentkezni fogok.
Próbálok jól viselkedni...
te jól vagy