éééén de hát én csak megdicsértem a kuttyot
az interjú jó lesz, meg szeretem, ha már előtte érzem a súlyát de tudod hogy van, ha az ember nagyon szeretne valamit mondjuk múlt szerdán egy lyukas forintot sem adtam volna magamnak, annyira jól (...) sikerült nade majd MOST jóóóól megmutatom nekik
Hellooo... Köszönöm a segéd nevében is.. Bár Te hízelegsz, mit szeretnél?!... Hihetetlen, hogy lámpalázas a fotózásnál, mindig ilyen bárgyú pofát vág.. Te pedig ne stresszeljél már így az interjún, lehet, hogy / sőt nekünk tuti... / többet érsz, mint aki szemben ül majd Veled... Csak lazán !
Ja, látod a lényeget azért.
a pojéntot
vasárnapra remélem kész lesz a szelepállítással a mester.
A pályát, amiről beszéltél, sikerült utánakérdezni? Őrbottyán volt?
nem tudom a nevét,majd megkérdezem aput,de lehet ő sem tudja, Annyit mondott hogy a Dohány utcában lakik,fogalmam sincs ki az, én ezt a kutyafajtát nem is ismertem annyira,azért nem foglakoztam vele. Kuvaszoztunk régen,abból sokat elvittek külföldre,mert mindenféle kiállításokat nyertek a szülők.aztán meg középázsiai. De hogy "kirepült" mindenki a családból így apu abbahagyta. Mi foxizunk,tesómék meg huskyznak. De majd kikérdezem erről a tenyésztőről aput,ha megyünk hozzá,vagy lehet ell is megyek vele oda és csinálok képet a kutyákról aztán majd megmutatom. most viszont tényleglépek. puszám
nem ismerek egy wolf tenyésztöt sem jászberényben kiő-miő,,? mi a kennel neve nem tudod,,,?
Németországban vannak jo minőségű, és vérvonalu wolfok, eggyik legjobb barátnő nemré hozott Franciaországbol két Wolfot a Kutya ujság legutobbi számának cimlaján az ő kutyái vannak,,
Helyes, tessék csak szaladgálni...
Nekem a tegapi futástól rendesen izomlázam van, de jólesik nagyon! Hiányzott egy kis mozgás, úgyhogy minden másnap eljárogatok!
Viszont az alig bírtam felkelni ..... reggelente mindig kidobott az ágy, most meg pfff fél 11-kor még !
Borsó, NYUGODJ MEG...
az interjú jó lesz, meg szeretem, ha már előtte érzem a súlyát de tudod hogy van, ha az ember nagyon szeretne valamit mondjuk múlt szerdán egy lyukas forintot sem adtam volna magamnak, annyira jól (...) sikerült nade majd MOST jóóóól megmutatom nekik
a pojéntot
vasárnapra remélem kész lesz a szelepállítással a mester.
A pályát, amiről beszéltél, sikerült utánakérdezni? Őrbottyán volt?
nem igaz, hogy ezt nem lehet megérteni
Németországban vannak jo minőségű, és vérvonalu wolfok, eggyik legjobb barátnő nemré hozott Franciaországbol két Wolfot a Kutya ujság legutobbi számának cimlaján az ő kutyái vannak,,
Te kis nehezék
meg ha lesz megint munkahelyem, akkor kocsit is veszek